Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Fatih
Antik Cisterna Restaurant

Antik Cisterna Restaurant

Dünya Mutfağı

Fatih, Istanbul şehrindeki Antik Cisterna Restaurant restoranının fotoğrafı
Antik Cisterna Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Antik Cisterna Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Friday
19:00 - 00:00
Saturday
19:00 - 00:00
Sunday
19:00 - 00:00
Monday
19:00 - 00:00
Tuesday
19:00 - 00:00
Wednesday
19:00 - 00:00
Thursday
19:00 - 00:00

Antik Cisterna Restaurant hakkında daha fazla

Adeta bir müze restaurant konumundaki Antik Cisterna Restaurant, İstanbul'un 1500 yıllık geçmişinin izlerini sizlere özel bir ortamda sunmayı başarıyor. Dünya mutfağından farklı tatları alışılmışın çok dışında bir hava sizlere sunan mekan hem enfes bir lezzet deneyimi sunuyor; hem de değişik atmosferiyle özel anıları sizlere hediye ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Antik Cisterna Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Antik Cisterna Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Antik Cisterna Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Antik Cisterna Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Antik Cisterna Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hiç İstanbul’un 1500 yıl öncesini düşlediniz mi? Antik Cisterna Restaurant sizleri 4. ve 5. Yüzyıla izleri içerisinde bir geceye davet ediyor. İster şık ve farklı bir akşam yemeği, ister bir iş sonrası buluşma noktası, ister özel davet olsun, şehrin kalabalığından sıyrılıp zaman tünelinde İstanbul ‘un yer altındaki hazinelerinden birinde bir yudum içki içmek ister misiniz? Müze Restaurant Antik Cisterna, geleneksel tatlardan özel seçkiler sunarken dünya mutfağıyla harmanlanan lezzetleri özel dekorlar eşliğinde keyifli paylaşımlara dönüştürür. Antik çağ yemekleri ve kültürünü yansıtan görsellerin süslediği duvarlar tarihe tanıklık etmenizi sağlarken, alışagelmişin dışında bir ortamda bulunmak sizi ve dostlarınızı farklı kılacaktır. Siz de Antik Cisterna Restaurant’ın eşsiz atmosferindeki yerinizi Quandoo üzerinden online olarak ayırtabilirsiniz.