Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Balıkçı Kemal Restaurant

Balıkçı Kemal Restaurant

Balık

Ana menü fiyatı ortalama25

5.0/6

1 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Balıkçı Kemal Restaurant restoranının fotoğrafı
Balıkçı Kemal Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Balıkçı Kemal Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:30
Tuesday
11:00 - 01:30
Wednesday
11:00 - 01:30
Thursday
11:00 - 01:30
Friday
11:00 - 01:30
Saturday
11:00 - 01:30
Sunday
11:00 - 01:30
Monday
11:00 - 01:30

Balıkçı Kemal Restaurant hakkında daha fazla

Balıkçı Kemal; Karaköy’ün ve Haliç’in en hoş manzaralarını sizlere sunarken; sofralarınızdan taptaze balıkları, deniz ürünleri, mezeleri ve güler yüzü eksik etmiyor. Günün sıkıntısı ve stresini geride bırakacağınız; dostlarınızla bir arada yaşayacağınız unutulmaz bir lezzet deneyimi için adresiniz Balıkçı Kemal’in Yeri…

Sıklıkla sorulan sorular

Balıkçı Kemal Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Balıkçı Kemal Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Balıkçı Kemal Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Balıkçı Kemal Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Balıkçı Kemal Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Haliç, ilkçağlarda Altın Boynuz olarak adıyla bilinir. Yörenin ismi, Bizans döneminde Keras, Osmanlı zamanında ise Haliç-i Konstantiniyye ve oradan da bugünkü haliyle Haliç ismine dönüşür. Çok farklı kültürlerin hep beraber yaşayabildiği, yaşamayı başarabildiği bir medeniyetin de şehri olan İstanbul'un Haliç kıyıları bu şehrin en güzel panaromik yerlerinden biridir. Bu açıdan kültür turizmi için de önemli ve vazgeçilmez bir yer olarak; farklı tatlar da bulabileceğiniz bir yöre... Bu tarihi dokunun içinde balık yeme zevkini gerçekleştirebileceğiniz Balıkçı Kemal; 30 yıllık balıkçılık deneyimini müşterileriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Kendi mekanında, taptaze salataların domateslerin lezzeti, tat algınızı değiştirecek, çok farklı seçeneklerle hafızanızda iz bırakacak lezzet tecrübesine davetlisiniz. Tadacağınız balıklara keyifli bir öncelik verecek olan mezeler alternatifler sunarken, yemek sonrası özel olarak hazırlanan tatlılar bu özel tecrübenin sonuna imzasını atıyor.