Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Levent
Bursa Garaj Kebap

Bursa Garaj Kebap

Kebap, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama40

=
2.0/6

1 değerlendirme

Levent, İstanbul şehrindeki Bursa Garaj Kebap restoranının fotoğrafı
Bursa Garaj Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bursa Garaj Kebap hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00

Bursa Garaj Kebap hakkında daha fazla

Şık atmosferinde, ünlü Bursa kebabının en iddialı çeşitlerinden birini yiyebileceğiniz Bursa Garaj Kebap karşınızda! Malzemenlerini günlük olarak Bursa'dan temin eden, 19. yüzyıl başlarından beri hazırlanan Bursa kebabı tarifine uygun olarak konuklarına lezzet sunan mekan, etin en kalitesini, pidenin, şıranın, tereyağının en lezzetlisini sofralarınıza sunmayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bursa Garaj Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Bursa Garaj Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Bursa Garaj Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Bursa Garaj Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bursa Garaj Kebap, İstanbullulara açıldığı ilk günkü kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeksizin hizmet etmeye devam ediyor. Bursa ile özdeşleşen kebabını kalitesinden emin olarak sunan; etin pidesini, tereyağını, şırasını ve tatlılarını günlük olarak Bursa'dan temin eden Bursa Garaj Kebap; 19. yy. başlarında yine Bursa'da ortaya çıkan kebabın şeklini, özelliğini taşıyan kekik otu ile beslenen mera hayvanlarından temin ediyor. Sağlık koşullarına uygun ilk günkü lezzeti, sunuşu, çeşnisi ve güvenirliliği ile bugün de yine ilk günkü gibi Bursa Garaj Kebap'ta modern koşullarda sunulmaya devam ediliyor. Bunun yanı sıra özel üretilen turşu ve tatlıları ile misafirlerine lezzetin ilk adresi olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Eğer sizler de Bursa Garaj Kebap'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.