Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Chang Cheng

Chang Cheng

Çin

Ana menü fiyatı ortalama37

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Chang Cheng restoranının fotoğrafı
Chang Cheng için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Chang Cheng hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00

Chang Cheng hakkında daha fazla

Otantik dekorasyonu, zengin menüsü ve keyifli atmosferiyle Çin mutfağının tarihi lezzetlerini Sultanahmet’te sevenleri ile buluşturan Changcheng Restaurant, Sultanahmet’te sizleri bekliyor. Bölgenin tarihi dokusuna renkli bir alternatif yaratan mekan, Uzakdoğu’nun ustaca hazırlanmış lezzetlerini kaliteli servisi ile sunarken özel VIP odalarıyla toplantılarınız ve buluşmalarınız için ideal ortamı sağlıyor. Orijinal tatlarına sadık kalınarak gerçek sos ve baharatlarla hazırlanan birbirinden leziz yemeklerin yanı sıra taze üretilen sushi seçeneklerini de menüsünde barındıran Changcheng Restaurant Sultanahmet, Pekin ördeğinden noodle çeşitlerine kadar sayısız lezzeti beğenilerinize sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Chang Cheng restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Chang Cheng restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Chang Cheng restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Chang Cheng restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un en tarihi ve turistik yerlerinden biri olan Sultanahmet’te değişik bir yemek deneyimi için Changcheng Restaurant sizi bekliyor. Adını Çin Seddi’nden alan Changcheng Restaurant, Türk mutfağının ağırlıkta olduğu bölge farklı bir deneyim arayanlar için mükemmel bir seçenek. Aslına uygun olarak taze malzemelerle ustaca hazırlanmış olan yemekleriyle Çin mutfağı müdavimlerinin kalbini fetheden Changcheng Restaurant Sultanahmet, geniş menüsü ile seçici damaklara hitap ediyor. Egzotik tasarımı ile adım attığınız andan itibaren sizi Uzakdoğu’ya taşıyacak olan mekan, leziz ve sağlıklı yemekleri ile farklı deneyimlerden hoşlanan herkese hitap ediyor. Menüsünde yosun salatasından istiridye soslu kalamara, wonton çorbasından kızarmış Çin mantısına kadar sayısız çeşit barındıran Changcheng Restaurant Sultanahmet, meyve temelli tatlılarıyla da mükemmel bir finale imza atıyor. Sushi sevenler içinse çeşitli set menüleri olan mekanda Sultanahmet’in cıvıl cıvıl ortamını izleyerek keyifle yemek yiyebilir, Uzakdoğu lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Çin’in en başarılı temsilcisi Changcheng Restaurant sizi bekliyor!