Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Fuego Restaurant

Fuego Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama37

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Fuego Restaurant restoranının fotoğrafı
Fuego Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fuego Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00

Fuego Restaurant hakkında daha fazla

Sultanahmet’in tarih dolu atmosferinde Türk ve dünya yemeklerinin en güzellerini özenle hazırlayıp müşterilerine sunan Fuego Restaurant, açıldığı 2012 yılından bu yana yerli yabancı tüm misafirlerinin gözbebeği oldu. Ünlü Türk misafirperverliğini en üst düzeyde sunan mekan, mükemmel yemekleri kadar kaliteli servisi ve keyifli atmosferiyle de öne çıkıyor. Genç ve dinamik bir iç tasarıma sahip olan Fuego Restaurant, aynı zamanda 25 yıllık yemek tecrübesini de yansıtan olgunluğa sahip.

Sıklıkla sorulan sorular

Fuego Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fuego Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fuego Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fuego Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Fuego Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yüzlerce yıl yaşında olsa da halen capcanlı karakterini koruyan Sultanahmet’te yer alan Fuego Restaurant, tıpkı bulunduğu yer gibi genç ama deneyimli karakteriyle bölgenin en sevilen yemek mekanlarından bir tanesi. Yerebatan Sarnıcı’nın arka sokağında yer alan Fuego Restaurant, Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetlerini özenle masanıza sunuyor. Birbirinden farklı milletlerden konuklarını pek çok farklı çeşitte yemekle tanıştıran Fuego Restaurant, Sultanahmet gezilerinin en renkli duraklarından biri olmayı sürdürüyor. Geniş menüsüyle canınızın çektiği her şeyi bulabileceğiniz, organik ve yerel ürünlerle hazırlanmış tabaklarıyla keyifli bir dünya turu yapabileceğiniz Fuego Restaurant’ta kiremitte balıktan New York Steak’e, soyalı tavuktan paella’ya ve kuzu güveçe kadar sayısız lezzeti deneyebilirsiniz. Ferah ortamı ve dinamik tasarımı ile Sultanahmet’in kalabalığını neşeyle izleyebileceğiniz Fuego Restaurant, Sultanahmet’in ruhunu en iyi yansıtan yerlerden bir tanesi. Tarih içinde yolculuk yaparken lezzetli bir mola vermek isterseniz Fuego Restaurant geniş menüsü, güler yüzlü servisi ve ustaların buluştuğ mutfağı ile sizi bekliyor. Nezih ortamında dostlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz bu mekan çok hoşunuza gidecek. ​Established in 2012, Fuego brings together over 25 years of international culinary experience and provides authentic Turkish and Kurdish hospitality to our local and international guests. As one of the leading restaurants in Istanbul, we pride ourselves in providing our guests with the finest Turkish cuisine, as well as an international menu of all your favourite meals from home. Ottoman dishes once created in Topkapi Palace are our specialty along with the most succulent regional kebabs from Turkey. All the items on our menu are made from fresh, organic produce from Istanbul's best suppliers. Come and visit us today in the heart of Sultanahmet. We're just a two minute walk from the Hagia Sophia (Ayasofya) and Basilica Cistern (Yerebatan Sarayi) and close to all the best hotels in Istanbul. We look forward to seeing you soon. Afiyet Olsun (Bon Appetit)