Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Galapera Restaurant

Galapera Restaurant

Türk, Deniz ürünleri, Balık

Ana menü fiyatı ortalama34

Karaköy, İstanbul şehrindeki Galapera Restaurant restoranının fotoğrafı
Galapera Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Galapera Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00

Galapera Restaurant hakkında daha fazla

Tarihi Galata Köprüsü'nün üzerinde, nefes kesici bir manzarayı karşınıza alıp dostlarınızla lezzetin ve şehrin hülyalarına dalmanızı sağlayacak özel bir mekan... Gala Pera, hoş ambiansı, başta deniz ürünleri olmak üzere tadı damağınızda kalacak lezzetlerle dolu menüsüyle sizlerin karşısında...

Sıklıkla sorulan sorular

Galapera Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Galapera Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Galapera Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Galapera Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Galapera Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul boğazının en güzel noktasına konuşlanmış tarihi Galata Köprüsü, eşsiz boğaz manzarası, tarihi yarım adanın sulietini en güzel gören konumuyla, 100 yılı aşkın bir süredir İstanbul'lulara ve İstanbul'u ziyarete gelen siz misafirlere hizmet veriyor. Bu tarihi köprünün üzerinde 10 yıldır hizmet veren Gala Pera'da, günün her saatinde balıkçıların oltaları altında, martılar şarkılarını söylerken güzel ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Gala Pera Restaurant yılların tecrübesini lezzete dönüştüren ustalar, leziz mezeler, en taze deniz ürünleri, zengin şarap kavıyla siz dostlarına en güzel anlarını yaşatmata devam ediyor. Muhteşem Topkapı Sarayı ve Boğaz manzarası ile büyüleyici bir ambiansa sahip Gala Pera ’da kendinize ait bir sofraya kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.