Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Sarıyer
İskele Balık Restaurant

İskele Balık Restaurant

Balık

Ana menü fiyatı ortalama25

Sarıyer, Istanbul şehrindeki İskele Balık Restaurant restoranının fotoğrafı
İskele Balık Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

İskele Balık Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00

İskele Balık Restaurant hakkında daha fazla

Sarıyer’de Rumeli Kavağı’nın huzur dolu atmosferinde sizlerin karşısına çıkan İskele Balık; tadı damağınızda kalacak özel lezzetlerle dolu deniz kokulu sofraları karşınıza çıkarıyor. Deniz ürünlerinden balık çeşitlerine, nefis mezelerden tatlılara dek pek çok özel çeşit İskele Balık Restaurant’taki baş döndürücü sofraalrda damağınıza iz bırakmaya geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

İskele Balık Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

İskele Balık Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, İskele Balık Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

İskele Balık Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sizleri şirin balıkçı dekoru içinde balıkçı konukseverliği ile karşılayan İskele’de günlük streslerinizden uzaklaşıp karşı tepelerde yer alan Bizans kalesinin gölgelerinde antik çağlara yolculuk yaparken “dünyada balıkların içinden yüzüp geçtiği kaç şehir daha vardır” diye düşünebilirsiniz. Bu büyülü şehirde bir vapur ya da gemi düdüğüyle hayallerinizden uyanıp Boğaz girişindeki fener etrafında uçuşan martıların seslerini dinleyecek ve bu eşsiz deniz manzarasına karşı damaklarınızdaki lezzetin tadına varacaksınız… Tüm zeytinyağlı mezelere ilaveten lakerda , çiroz, ahtapot, kalamar ızgara ve tava , balık paçanga, karides kroket , tarak, istiridye ,midye pilaki , balık köfte ve kokoreç , Fener kavurma , özel balık çorbası ve çok daha fazlası sizlerin beğenisine sunuluyor. Eğer sizler de İskele Balık Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.