Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelihisarı
Kale Cafe

Kale Cafe

Türk

Ana menü fiyatı ortalama24

Rumelihisarı, İstanbul şehrindeki Kale Cafe restoranının fotoğrafı
Kale Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kale Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 21:00
Friday
06:00 - 21:00
Saturday
06:00 - 21:00
Sunday
06:00 - 21:00
Monday
06:00 - 21:00
Tuesday
06:00 - 21:00
Wednesday
06:00 - 21:00
Thursday
06:00 - 21:00

Kale Cafe hakkında daha fazla

30 yılı aşan bir tecrübe, belki de Boğaz'da kahvaltının bu derece popülerleşmesinde doğrudan etkisi olan bir lezzet noktası... Kale Cafe, denize nazır noktası, mis gibi sabah kahvaltısı, gözlemeleri, poğaçaları, ızgara çeşitleri ve mantısıyla günün her saatindeki buluşma noktanız...

Sıklıkla sorulan sorular

Kale Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kale Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kale Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kale Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Kale Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1982 yılında evimizin altındaki dükkanda pastane işletmeciliği yapmaya karar veren Rezan Akoral, Celal Ataman ustalığında Rumeli Kale Cafe ve Pastane´nin temeli olan Kale Pastanesi'ni açtı.Uzun yıllar okul kantinlerine üniversite kantinlerine poğaça,açma,bōrek vs veren işletme,ıspanaklı bōreği ve ōzel günlerde yaptığı yaş pastaları ile belirli bir üne ulaşmaya başladı. Sabahın ilk ışıklarında poğaça, ıspanaklı börek, açma gibi çeşitlerle çay yudumlanırken isteyenlere sōğüş salata, peynir ve zeytin verilmeye başlandı.Bōylece Boğaz da kahvaltının temelleri Kale Cafe tarafından atılmaya başlandı. .İlerleyen yıllarda gōzleme,yumurta çeşitleri,omlet çeşitleri ve menemen çeşitleri menüye ilave edilerek kahvaltı zenginleştirildi. 1997 yılına gelindiğinde şirketleşen işletme,binanın ikinci katını da işletmeye dahil ederek Cansın Akoral idaresinde Celal Ataman ile birlikte yoluna devam etti. 2008 yılında bu sefer iki katlı eşsiz deniz manzaralı yeni bir şube açan işletme, bugün konuklarına tecrübesini ve lezzetlerini bu hoş ortamda sunmayı sürdürüyor. Kale Cafe, artık sadece kahvaltısıyla değil; mantısı, köftesi, ızgara çeşitleriyle de misafirlerinin damak tadına hitap ediyor.