Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Levent
Kiliza Restaurant

Kiliza Restaurant

Türk

Levent, Istanbul şehrindeki Kiliza Restaurant restoranının fotoğrafı
Kiliza Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kiliza Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
11:00 - 01:00
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00
Thursday
11:00 - 01:00
Friday
11:00 - 01:00

Kiliza Restaurant hakkında daha fazla

Adana, Hatay ve Gaziantep mutfağının damağınıza şölen yaşatan tatları, Levent'te hoş bir atmosferde sofranıza diziliyor. Kiliza Kebap; özel temin ettiği malzemelerle oluşturduğu menüsüyle başta et severler olmak üzere damak tadına önem veren hemen herkesin rüyalarını süslüyor. Cumartesi-Pazar günleri keyifli bir kahvaltı yapmak isteyenlere ise Kiliza farklı tatlar sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kiliza Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kiliza Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kiliza Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Kiliza Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul Levent'te Beşiktaş Çilekli Tesisleri’nin hemen yanında yer alan Kiliza Kebap; 200 kişilik kapasitesiyle lezzet sevdalılarına hizmet vermeyi sürdürüyor. Alanında uzman personeller tarafından hem mutfakta hem de sunumda hizmet alabileceğiniz Kiliza'da Antep , Hatay ve Adana mutfağının eşsiz lezzetlerini tadarken; nefis bir deneyimin parçası olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Ocakbaşı, kış bahçesi, şömineli salon, vip ve yaz bahçesi olarak beş ayrı bölüme ayrılan mekanda iş toplantılarınızı gerçekleştirebilir, özel günlerinizi kutlayabilir ve sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Şalgamlarını özel olarak Adana’dan getirten Kiliza, katmerinin kaymağını Kilis'ten; fıstığını ise Gaziantep'ten tedarik ediyor. Kiliza'da spor müsabakalarını da izlemeniz mümkün. Eğer sizler de Kiliza'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.