Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Göztepe
Köşebalık

Köşebalık

Balık

Göztepe, İstanbul şehrindeki Köşebalık restoranının fotoğrafı
Köşebalık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Köşebalık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Saturday
11:30 - 04:00
Sunday
11:30 - 04:00
Monday
11:30 - 04:00
Tuesday
11:30 - 04:00
Wednesday
11:30 - 04:00
Thursday
11:30 - 04:00
Friday
11:30 - 04:00

Köşebalık hakkında daha fazla

Kurulduğu günden beri toprağın bize verdiği doğal ürünleri Osmanlı mutfağındaki etnik bileşimleri ile harmanlayarak sunan, geleneksel mutfak kültürümüzü yaşatan Köşebaşı, yıllara dayanan lezzet ustalığıyla, alışkanlığa dönüşecek yeni bir mekan olan Köşebalık'ı yarattı. Köşebalık, denizlerle çevrilmiş Türkiye’ye özgü, geleneksel bir bolluk ve bereket anlayışından esinlenilerek kuruldu. Ege ve Akdeniz’e ait benzersiz tatları, denize ve doğaya olan tutku ile birleştiren Köşebalık'ta, her şey zamanında, doğal ve taptaze sunuluyor. Doğallığın ve tazeliğin her mevsim korunabilmesi için Köşebalık’ta sabit bir menü bulunmuyor. Onun yerine günün yemekleri her gün kara tahtalara yazılacak ve müşteriler siparişlerini bu kara tahtalarda yazan menülerden seçecek. Kendi müdavimlerini yaratacak Köşebalık’ta menü mevsimine hatta gününe göre değişiklik gösterecek.

Sıklıkla sorulan sorular

Köşebalık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Köşebalık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Köşebalık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Köşebalık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak bir devrim yaratan ve geleneksel Türk mutfağında değişimin öncülerinden biri olan Köşebaşı, 1995 yılından bu yana Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern bir sunumla günümüze taşıyor. Dünya standartlarında hizmet kalitesiyle misafirlerine özel lezzet deneyimleri sunan Köşebaşı, bugün, 3 kıtada, 9 ülkede, toplam 30 restoranıyla özgün yemek kültürünü yansıtmaya devam ediyor. Kurulduğundan bu yana dünya çapında ses getiren ödüllere ve başarılara imza atan Köşebaşı, 1999 yılında Conde Nast Traveller dergisinin 14 bin üyesi tarafından oluşturulan “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” listesinde Türkiye’yi temsil etti. 2001 yılında ise İspanya’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda “Uluslararası Turizm, Otelcilik ve Catering Endüstrileri” ödülüne “Geleneksel Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Restoran” olarak layık görüldü. 2003 yılında Time dergisinin “İstanbul’daki En İyi Kebap Restoranı” olarak sayfalarında yer verdiği Köşebaşı, misafirlerinin övgüleriyle adını tüm dünyaya duyurmayı sürdürüyor.