Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Bebek
Lüfer Tekneleri

Lüfer Tekneleri

Türk

1.0/6

1 değerlendirme

Bebek, Istanbul şehrindeki Lüfer Tekneleri restoranının fotoğrafı
Lüfer Tekneleri için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Lüfer Tekneleri hakkında

Kartla ödeme
Bugün kapalı
Tuesday
Kapalı
Wednesday
19:30 - 23:30
Thursday
Kapalı
Friday
19:30 - 23:30
Saturday
19:30 - 23:30
Sunday
Kapalı
Monday
Kapalı

Lüfer Tekneleri hakkında daha fazla

İstanbul'un mücevheri Boğaziçi'nin tadını kıyı semtlerinden daha iyi çıkarabileceğiniz bir yer var: Lüfer Tekneleri... Boğaz'ın üzerinde salınan ve şehrin farklı manzaralarını sizlere günün farklı saatlerinde sunan Lüfer, bu özel deneyimi geride bırakyığı yıllardan güç alan tecrübesi, nefis kahvaltıları ve yemekleriyle zirveye taşımayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Lüfer Tekneleri restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Lüfer Tekneleri restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Lüfer Tekneleri adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Lüfer Tekneleri adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Lüfer Tekneleri restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz'ın sularını yıllardır arşınlayan ve bu süre boyunca onlarca mutlu anıya ev sahipliği yapan Lüfer Tekneleri filosu, İstanbul'un alanında en çok bilinen ve güvenilen markalarının başında geliyor. Lüferden kazandığı parayla yaptırdığı teknesinin adını Lüfer koyan Kemal Hoşgör'ün 1960'larda başladığı ve Rahmi Koç gibi ünlü iş adamlarını ağırladığı Boğaz'da gezi hikayesi, bugün oğullarının da katılımıyla koca bir filo ve alanının lideri bir firmanın varlığıyla taçlandı. Dünyanın en güzel manzaralarını sunan İstanbul'un güzelliğini en prestjili açılardan izleyebildiğiniz Lüfer'in tekne gezilerinde ister nefis brunchlara isterseniz harika akşam yemeklerine katılmanız mümkün. Farklı organizasyonlar da Lüfer Tekneleri'nde daima karşınızda oluyor. Eğer sizler de Boğaz'a açılan Lüfer teknelerinin birinde kendinize ait bir sofra arıyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.