Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bayrampaşa
Mihver Et &Kebap

Mihver Et &Kebap

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama84

Bayrampaşa, İstanbul şehrindeki Mihver Et &Kebap restoranının fotoğrafı
Mihver Et &Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mihver Et &Kebap hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Mihver Et &Kebap hakkında daha fazla

Osmanlıca’da “merkez, eksen” anlamına gelen Mihver, konuklarını odak noktası olarak alan bu özel işletme için son derece uygun bir ad. Osmanlı tatları, mezeler, tuzda tavuk, testi kebabı ve metrelik kebap gibi spesiyalleri ile konuklarının uğrak yeri halini alan Mihver, hem şehri gürültüsünü kapı dışarı eden ortamı hem de modern atmosferiyle defalarca uğramak isteyeceğiniz bir mekan.

Sıklıkla sorulan sorular

Mihver Et &Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mihver Et &Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mihver Et &Kebap adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Mihver Et &Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mihver Et ve Kebap, Türk mutfağının en önemli lezzetlerini, et çeşitlerini ve kebaplarını modern bir çizgide sofralarınıza taşımanın mutluluğunu yaşıyor. İster aileniz ister arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz mekanda masalarınıza gelen tüm tatlar usta ellerde hazırlanıp, profesyonel bir ekip tarafından sizlere servis ediliyor. 550 kişilik restaurant konuklarına şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir akşam yemeği sunarken her cumartesi ve pazar günü 151 çeşitten oluşan geniş kahvaltısıyla güne güzel başlamanızı sağlıyor. İş toplantıları ve benzeri organizasyonlar için özel salonlar bulunduran mekanda 350 kişilik özel otopark da bulunuyor. Tuzda tavuk, metrelik kebap ve testi kebabı Mihver’in özellikle tavsiye edilen tatları arasında… Etin en güzellerini tatmak, kebabın ustaca hazırlananlarını mideye indirmek isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.