Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Modus Restaurant

Modus Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama27

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Modus Restaurant restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Modus Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
07:00 - 23:00
Friday
07:00 - 23:00
Saturday
07:00 - 23:00
Sunday
07:00 - 23:00
Monday
07:00 - 23:00
Tuesday
07:00 - 23:00
Wednesday
07:00 - 23:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Modus Restaurant hakkında daha fazla

Nişantaşı’nın en keyifli bölgelerinden birinde yer alan Modus Hotel bünyesinde hizmet veren Modus Restaurant & Bar, günün her saatine uygun leziz yemekleri ve klasik yemeklere modern dokunuşlar yaratan mutfağı ile sizi bekliyor. Kaliteli iç tasarımı, büyük keyif sunan terası ve mükemmel servisi ile Nişantaşı’nın öne çıkan mekanlarından olan Modus Restaurant & Bar, sabahları açık büfe kahvaltı hizmeti de sunuyor. Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini bulabileceğiniz Modus Restaurant & Bar kalitesiyle yemek saatleriniz hiç olmadığı kadar güzel.

Sıklıkla sorulan sorular

Modus Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Modus Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Modus Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Modus Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Birbirinden güzel mekanları ve atmosferiyle İstanbul’un en özel yerlerinden bir tanesi olan Nişantaşı’nda yer alan Modus Hotel bünyesinde hizmet veren Modus Restaurant & Bar, zengin menüsü ve kaliteli servisi ile günün her saati keyifle zaman geçirebileceğiniz bir ortam sunuyor. Lobby katında yer alan, Türk ve dünya mutfağının en ünlü lezzetlerini ustaca sunan Modus Restaurant & Bar, terası ve modern iç tasarımı ile zaman geçirmekten büyük zevk alacağınız yerlerden bir tanesi. Haftanın her günü, günün her saati canlılıkla dolup taşan Nişantaşı’nın en güzel bölgelerinden birinde bulunan Modus Restaurant & Bar’ın menüsünde sandviçlerden tatlılara kadar pek çok seçenek yer alıyor. Açık büfe kahvaltı keyfiyle güne başlayabileceğiniz mekanda dostlarınızla muhabbetinize eşlik edebilecek peynir ve atıştırmalık tabakları, club sandwich, ızgara hellim salatası ve füme somon salatası gibi hafif lezzetlerin yanı sıra sebzeli kuskustan Modus burger’e, dana schnitzelden asma yaprağında levreğe kadar her damak tadına uygun yemekler bulunuyor. İster iş yemekleriniz, isterseniz de arkadaş buluşmalarınız için ideal olan ortamı ile Modus Restaurant & Bar, Nişantaşı’ndaki uğrak yerlerinizden biri olacak. Bu güzel mekanın ambiyasını ve özel lezzetlerimi denemek için geç kalmayın!