Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Antiochia Restaurant

Antiochia Restaurant

Türk, Biftek, Akdeniz, Avrupa

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Antiochia Restaurant restoranının fotoğrafı
Antiochia Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Antiochia Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
15:00 - 00:00
Sunday
Kapalı
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Antiochia Restaurant hakkında daha fazla

Akdeniz'in "Barış Kenti" Antakya, İstanbulluları lezzetli yemekleriyle kültür mirasına konuk ediyor. Antiochia Restaurant bir restauranttan daha fazlasını; barışı, kültürü, içinde koca bir lezzet dünyası barındıran bir şehri sizlere sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Antiochia Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Antiochia Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Antiochia Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Antiochia Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kozmopolit yapısının etkileri Antakya'nın mimarisinden ve etnik kimliklerinden sonra mutfağına da yerleşmiş. Unesco tarafından "Barış Kenti" seçilen bu şehir, mutfağındaki bin bir çeşit lezzetin harmanlanmış dostluğundan bir tabak sunuyor sizlere. Antiochia Restaurant şık mimarisiyle İstanbulluların göz zevkine ve konforuna hitap etmeyi de eksik etmiyor. Aynı şıklığı sunumlarına da yansıtırken, etlerini Antakya'dan özel olarak getirtiyor. Antakya'nın kendine has mezelerinin başında gelen "humus", "abagannuç", "muammara" ve cevizli roka salatası menünün göze ilk çarpan ürünlerinden. Antakya'dan getirilen ve özel tekniklerle dinlendirilen etlerle hazırlanan soslu dürümler, kağıt kebabı, katıklı ekmek ve Antakya künefesi Antiochia'nın en sık tercih edilen tatları arasında. Çok uzakta değil, İstanbul Beyoğlu'nda güzel bir yemeğe ve yanında lezzetli kadehlere konuk olmak istiyorsanız; yakınlarınızla bu dostane ve renkli sorfada keyifli anlar paylaşmak için tek yapmanız gereken Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak!