Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Merkez
Kumquat Restaurant

Kumquat Restaurant

Türk, İtalyan, Deniz ürünleri, Akdeniz

Ana menü fiyatı ortalama47

Merkez, Bodrum şehrindeki Kumquat Restaurant restoranının fotoğrafı
Kumquat Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kumquat Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
11:00 - 01:00
Friday
11:00 - 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
11:00 - 01:00
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00

Kumquat Restaurant hakkında daha fazla

Bodrum Marina’da yer alan Kumquat, size nefis yemeklerle bezenmiş unutulmaz akşamlar yaşatacak. Eğlencenin gastronomi ile birleştiği Kumquat, hem canlı programları ve eğlenceleriyle hem de muhteşem lezzetleri ile Bodrum’u sallamaya devam ediyor. Her gece bambaşka bir eğlence ve programın olduğu Bodrum Kumquat’ta felekten bir gece çalarken özenle ve ustalıkla hazırlanmış yemeklerin ve taptaze mezelerin tadını çıkarırken kendinizden geçeceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kumquat Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kumquat Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kumquat Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca İtalyan, Deniz ürünleri, Akdeniz da sunar

Kumquat Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Eğlenceli bir akşam için aradığınız her şeyin tek bir mekânda olduğunu biliyor muydunuz? Bodrum’un en canlı bölgesi Marina’da yer alan Kumquat, sizi Bodrum gecelerinin en güzellerini yaşayacağınız bir deneyime çağırıyor. Muhteşem lezzetlerin ustalıkla hazırlandığı ve servis edildiği Kumquat, canlı performanslar ve konsept geceleri ile tadı damağınızda kalacak akşamlar yaşamanızı sağlıyor. Deniztarağından rakılı favaya, keçi peynirli enginardan safranlı paella’ya kadar sayısız Ege ve Akdeniz lezzetini bulabileceğiniz Kumquat’ın menüsünde yer alan her şeyi deneyebilmek için tekrar tekrar gelmek isteyeceksiniz. Bu lezzet fırtınası, Kumquat gecelerinin yalnızca başlangıcı. Ünlü sanatçıların programlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar tüm dertlerinizi unutturacak eğlenceler, incelikle tasarlanmış iç ve dı mekânda muhteşem bir atmosfer ve özenli servis, Kumquat’ın vazgeçilemeyen yönlerinden diğerlerini oluşturuyor. Eğer siz de Bodrum’da uzun süre unutamayacağınız yepyeni deneyimler arıyorsanız Kumquat’ı ziyaret etmeyi unutmayın. Hem lezzetleri hem de ambiyansıyla aklınızda kalacak olan Kumquat, Bodrum’u tekrar ziyaret etmeniz için başlı başına bir sebep yaratıyor. Kumquat’ın eğlence dolu dünyasına adım atmak için acele edin!