Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Tarabya
Alimento Restaurant

Alimento Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama30

6/6

1 değerlendirme

Tarabya, İstanbul şehrindeki Alimento Restaurant restoranının fotoğrafı
Alimento Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Alimento Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00

Alimento Restaurant hakkında daha fazla

Şehrin içinde, maviyle yeşilin kol kola girdiği sokakların adresi Tarabya’da taptaze balığın, özenle hazırlanan mezenin, nefis deniz ürünlerinin hazırlandığı özel bir restaurant. Alimento Restaurant, tadı damağınızda kalacak lezzetlerin sofraları donattığı, dostlarla sohbetin neşeyle harmanlandığı atmosferiyle vazgeçilmez mekanlarınızdan…

Sıklıkla sorulan sorular

Alimento Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Alimento Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Alimento Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Alimento Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Alimento Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarabya’da Boğaz’ın manzarasını ve denizin iştah açıcı kokusunu masalarınıza sunan Alimento, tadı damağınızda kalacak lezzetlerin adresi. Uzun yılların vermiş olduğu işletmecilik tecrübesi ile misafirlerimize kaliteli hizmet sunarak, nesiller boyu sürecek bir bağ kurmayı kendine misyon edinen Alimento’nun damaklarınızda şölen yaratacak sofraları, yıllar sonra da damaklarınıza aynı etkiyi yaratabilmek için özenle kuruluyor. Kendini sürekli gelişime adamış şef kadrosu, iyi eğitimli servis personeli ile İstanbul'da sosyal hayatın yeni buluşma noktası olmak için her zaman özenle çalışan mekanın gastronomik alışkanlıklarınızı değiştirecek menüsü; deniz ürünlerinin en güzellerini sizlerle buluşturmayı başarıyor. Eğer sizler de Alimento Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.