Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Eminönü
Galata Star Balık

Galata Star Balık

Balık, Deniz ürünleri, İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama50

Eminönü, Istanbul şehrindeki Galata Star Balık restoranının fotoğrafı
Galata Star Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Galata Star Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00

Galata Star Balık hakkında daha fazla

İki kıtaya yayılmış büyülü şehir İstanbul’un unutulmaz manzarasının tadı en iyi nereden çıkar diye merak ediyorsanız Galata Köprüsü deriz. Galata Köprüsü’nün altında yer alan ve yerli yabancı herkesin müdavim olduğu Galata Star Balık, muhteşem manzarası ve keyifli canlı müzik saatleriyle nefis bir gün geçirmenizi garantiliyor. Nefis balıkları, mezeleri, güveç ve ızgaraları, dünya mutfağının ünlü yemekleri ve vazgeçilmez deniz ürünleriyle dört dörtlük bir deneyim sunan Galata Star Balık, hem arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz hem de misafirlerinizi güvenle götürebileceğiniz mekanların başında geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Galata Star Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Galata Star Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Galata Star Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Galata Star Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz manzarasının tadını çıkarmak için ilk seçeneklerden biri olan Galata Köprüsü’nün altında hizmet veren Galata Star Balık, keyifli ortamı, muhteşem manzarası ve nefis yemekleriyle cana can katıyor. Hem Boğaz kıyılarını hem de Haliç’in iki yakasını görerek keyifli bir gün geçirmek, gelip geçen tekneleri ve balık tutan balıkçıları izleyerek nefis yemeklerin tadını çıkarmak için Galata Star Balık sizi bekliyor. Zengin menüsüyle balık seven sevmeyen herkesi memnun edecek seçenekler barındıran Galata Star Balık, testi kebabı, tavuk şiş ve ızgara tabağı gibi et seçeneklerinin yanı sıra deniz ürünlerinin de her çeşidini bulabileceğiniz genişlikte olan mekanda canlı müzik eşliğinde unutulmaz saatler geçireceksiniz. Taptaze balık çeşitleriyle masanızı şenlendiren Galata Star Balık’ta kalamar, karides, midye tava gibi farklı deniz ürünleri de bulunuyor. Lüfer, çupra, mezgit, levrek gibi leziz balıkları en doğru şekilde pişirip masanıza servis eden Galata Star Balık, unuttuğunuz deniz tatlarını size yeniden hatırlatacak. Felekten bir gece çalmak, İstanbul’un tadını çıkarmak, nefis lezzetleri keyifli bir müzik eşliğinde yemek, sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmek için Galata Star Balık sizi bekliyor.