Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Vida Pera

Vida Pera

İçecekler

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Vida Pera restoranının fotoğrafı
Vida Pera için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Vida Pera hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 16:00
Thursday
16:00 - 04:00
Friday
Kapalı
Saturday
Kapalı
Sunday
Kapalı
Monday
16:00 - 04:00
Tuesday
16:00 - 04:00
Wednesday
16:00 - 04:00

Vida Pera hakkında daha fazla

Asmalımescit sokaklarının şehrin en gözde yerlerinden biri haline gelmesinde en önemli pay sahiplerinden biri, hem lezzet çeşitleri hem de manzarasıyla Vida Pera... İster arkadaşlarınızla usta ellerin maharetli ellerinden çıkan lezzetleri yudumlayın, ister nefis atıştırmalıkların ve lezzetlerin tadını çıkarın; bu özel deneyimi unutamayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Vida Pera adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Vida Pera adlı restoranın park yeri yoktur.

Vida Pera adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Vida Pera adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar

Vida Pera restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu'nun en güzel sokaklarının pek çoğu Asmalımescit'te karşımıza çıkıyor. Bu güzel sokakları daha çekici hale getiren ise hem içindeki insanlar hem de özel mekanlar... Bu mekanlardan biri de kuşkusuz Vida Pera... Asmalımescit'in şehrin cazibe merkezlerinden biri haline gelmesinde önemli katkısı olan Vida Pera; hem terasındaki manzarası hem de iç mekanının çekiciliğiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Atıştırmalıklar ve lezzetlerle damak tadına düşkünlere de hitap eden Vida Pera'nın özel kokteylleri ve alkollü alkolsüz içecek seçenekleri ise Vida Pera'nın tercih edilmesindeki en önemli etkenler olarak ön plana çıkıyor. Eğer sizler de Vida Pera'da kendi masanıza kurulmak ve ortamın tadını çıkarmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.