Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Anadolu Kavağı
Kavak Çapari Restaurant

Kavak Çapari Restaurant

Balık, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama22

Anadolu Kavağı, Istanbul şehrindeki Kavak Çapari Restaurant restoranının fotoğrafı
Kavak Çapari Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kavak Çapari Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
10:30 - 00:00
Saturday
10:30 - 00:00
Sunday
10:30 - 00:00
Monday
10:30 - 00:00
Tuesday
10:30 - 00:00
Wednesday
10:30 - 00:00
Thursday
10:30 - 00:00

Kavak Çapari Restaurant hakkında daha fazla

20 yılı aşkın süredir Anadolukavağı’nın en özel noktalarından birinde denize ve deniz sofralarına hasre kalanların imdadına yetişen özle bir mekan Çapari. En taze deniz ürünlerinin ve balıkların denize sıfır konumdaki sofralarla buluştuğu bu ruhu dinlendiren özel yere sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kavak Çapari Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kavak Çapari Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kavak Çapari Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Kavak Çapari Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Doğa, deniz ve tarihin iç içe geçtiği Boğaz’ın incisi Anadolukavağı’nda yirmi yılı aşkın bir süredir misafirlerini boğazın o eşsiz silueti eşliğinde ağırlayan bir balık restoranı var: Çapari. Anadolukavağı'nın en güzel sahil şeritinde, deniz sıfır bir konumda dört mevsim taze deniz ürünleri menüsü, yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübe ile oluşturduğu özel spesiyalleri, muhteşem Boğaz manzarası, en büyük kazancı üstün müşteri memnuniyeti felsefesi ile misafirlerini ev konforunda ağırlamaktadır. Mekana ulaşmak bile insanın ruhunu hafifleten özel bir tecrübe adeta… Deniz yolundan gelmek isteyenler için her gün Sarıyer’den ring olarak yapılan vapur seferleri ve her gün Eminönü’nden hareket ile Boğaz turu yapan ve en son Anadolukavağı'na ulaşan turist vapuru seferi hoş bir tecrübe olarak hafızalarınıza ekleniyor. Mekana kara yoluyla gelmek isteyenler de Anadolu Yakası sahilinin güzel semtlerine bir bir uğrayarak ulaşabilirler. Eğer sizler de Ehl-i Keyif Restaurant’ta kendinize ait özel bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.