Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Florya
Big Mamma's Florya

Big Mamma's Florya

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama40

Florya, İstanbul şehrindeki Big Mamma's Florya restoranının fotoğrafı
Big Mamma's Florya için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Big Mamma's Florya hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
08:00 - 02:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00
Thursday
08:00 - 02:00

Big Mamma's Florya hakkında daha fazla

Günün her saatine farklı bir lezzet çözümü sunan; dünya mutfaklarının yıldızı Big Mamma's; ağızda dağılan tatları, hoş dekorasyonu ve kaliteli ortamıyla konukların tercihi. Danimarka'dan ülkemize yayılan bu hoş markanın lezzetlerini sizler de tatmak isterseniz Big Mamma's Florya kapılarını sizlere ardına dek aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Big Mamma's Florya restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Big Mamma's Florya restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Big Mamma's Florya restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Big Mamma's Florya restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Big Mamma’s, Danimarka'dan Türkiye'ye uzanan bir lezzet serüveninin adı. 1984 yılında Danimarka'da temelleri atılan Big Mamma's Pizza yola başladığı andan itibaren olmazsa olmaz ilkelerini "lezzet-kalite ve müşteri memnuniyeti" olarak belirledi. 1998 yılı ise Big Mamma's markasının Türkiye ile tanıştığı yıl olur. İlk Big Mamma's dükkanı Bursa'nın keyifli bir semti olan Kükürtlü'de açılır ve müthiş lezzetler kısa zamanda Bursa halkının ilgisini çeker. Big Mamma’s bu başarısıyla kısa sürede ününü tüm Türkiye’ye duyurur. Big Mamma’s Beykent de bu haklı ünü en iyi şekilde sürdürmeyi görev biliyor. Sabahın erken saatlerinden gece 1’e kadar açık olan Big Mamma’s; sabah kahvaltısından dünya mutfaklarından seçilmiş dolu dolu lezzetlerine dek tadı damağınızda kalacak lezzetleri sizlerle buluşturmayı sürdürüyor. Sizler de Big Mamma’s lezzetleriyle dolu bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.