Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Rumelihisarı
Rumeli Hisarı İskele Restaurant

Rumeli Hisarı İskele Restaurant

Balık

5.0/6

3 değerlendirme

Rumelihisarı, Istanbul şehrindeki Rumeli Hisarı İskele Restaurant restoranının fotoğrafı
Rumeli Hisarı İskele Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Rumeli Hisarı İskele Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00

Rumeli Hisarı İskele Restaurant hakkında daha fazla

Rumelihisarı’nda yer alan İskele Restaurant; tarihi bir binada, nesilden nesle aktarılan bir tecrübeyle lezzeti bir arada sunan özel bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Deniz kokulu sofraları, farklı biçimlerde pişirilen taptaze balıkları, spesiyalleri ve nefes kesici Boğaz manzarasıyla İstanbul’un masal gibi sofralarını sizlerle buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Rumeli Hisarı İskele Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Rumeli Hisarı İskele Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Rumeli Hisarı İskele Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Rumeli Hisarı İskele Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Rumeli Hisarı İskele Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Muhteşem Boğaz manzarası ve denize sıfır konumuyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait eski Rumelihisarı Vapur İskelesi binası uzun bir zamandan beri İstanbullu'ların gözde mekanı balık lokantası İskele olarak hizmet veriyor. 1992 yılında Haydar Aydın ve Turan Pekgöz tarafından onarılıp hizmete açılan mekanı günümüzde, çocukları Ertuğrul, Bulut Pekgöz, Dursun Kaya Aydın ve Aykut Aydın kardeşler başarılı bir şekilde işletmeye devam ediyorlar. Restaurantın denize cephesi tamamen cam olunca oturulan yerden muhteşem Boğaz manzarası doya doya seyrediyorsunuz. Güzel havalarda salonun önündeki camlar açılıyor ve salon deniz ile bütünleşiyor. İskele Restaurant, ününü lezzetli mezelerine ve balık yemeklerine borçlu bir mekan. Her zaman taze mevsim balıklarıyla hazırlanan spesiyalleri ya da ızgara edilmiş veya kızartılmış balıklarıyla damaklarınızda enfes bir iz bırakmayı görev edinmiş vaziyette. Eğer sizler de İskele Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.