Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Midtown Hotel More Restaurant

Midtown Hotel More Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama24

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Midtown Hotel More Restaurant restoranının fotoğrafı
Midtown Hotel More Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Midtown Hotel More Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
Kapalı
Sunday
Kapalı
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00

Midtown Hotel More Restaurant hakkında daha fazla

Midtown Hotel’in içinde sizlerle buluşan More Restaurant; Talimhane’de ödüllü aşçıların mutfağı renklendirdiği belki de tek otel restaurantı olmak özelliğini taşıyor. Pek çok yarışmadan ödülle dönen özel bir ekibin görev yaptığı mekanda dünya mutfaklarından seçme lezzetler, konsept lezzet günleri ve çok daha fazlası şık sunumlarla sizlerle buluşuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Midtown Hotel More Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Midtown Hotel More Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Midtown Hotel More Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Midtown Hotel More Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Midtown Hotel, bulunduğu Talimhane bölgesinde, mutfağında ödüllü aşçıların yemek yaptığı, tek otel olma özelliğini taşıyor. Midtown Hotel More Restaurant, katıldıkları tüm yarışmalardan ödüllerle dönen, klasikleşmiş Türk yemeklerine modern yaklaşımlar ve yeni tatlar getiren, vizyonu geniş, hayalleri mutfak sınırlarını taşan bir ekiple hizmet veriyor. More Restaurant’ın başarılı ekibi, üstün bir başarı göstererek 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali, 2009 Türkiye Mutfakta Yarışıyor TUSID 1. Ulusal Aşçılık Yarışması’nda katıldıkları tüm dallarda ödüle layık görülmüşlerdir. More Restaurant klasik “a’la carte” menüsünün yanı sıra, her ay misafirleri için Meksika yemekleri, makarna günleri, roka-balık günleri gibi farklı etkinlikler organize ediyor. Eğer sizler de Midtown Hotel More Restaurant’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.