Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Mesken Cafe

Mesken Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama22

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Mesken Cafe restoranının fotoğrafı
Mesken Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mesken Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
08:00 - 02:00
Friday
08:00 - 02:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00

Mesken Cafe hakkında daha fazla

Çamlıca’nın göz alıcı İstanbul manzarasını misafirlerine sunan, bu manzarayı enfes tatlarla süslemeyi de başaran Mesken Cafe; uğrak yerlerinizden biri halini alıyor. Enfes sabah kahvaltıları, dünya mutfaklarından tatlar, hamburgerler ve nargile çeşitleriyle güzel bir güç geçirmeniz için kapılarını sizlere aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mesken Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mesken Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mesken Cafe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mesken Cafe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Mesken Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çamlıca, sadece Anadolu Yakası’nın değil tüm İstanbul’un özel buluşma yerlerinden bir tanesi olma kimliğini sürdürüyor. Kuşkusuz bu kimliğin altını çizen en önemli husus Çamlıca’nın konuklarına sunduğu özel manzara. Hem hoş atmosferini hem de büyüleyici manzarasını bir arada bulabileceğiniz yerlerden biri ise kuşkusuz Mesken Cafe. Mesken Cafe, sabah kahvaltısıyla başlayan özel lezzet maratonunu gün boyu farklı tatlarla sürdürürken personelin güler yüzlü yaklaşımı mekanın defalarca ziyaret edilmesini adeta garanti altına alıyor. Nargile çeşitlerinin de mekanda mevcut olduğunu hatırlatalım. Eğer sizler de Mesken Cafe’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.