Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Sarıyer
Meşhur Kireçburnu Fırını

Meşhur Kireçburnu Fırını

Dünya Mutfağı, Türk, Tatlı

Ana menü fiyatı ortalama24

6/6

1 değerlendirme

Sarıyer, Istanbul şehrindeki Meşhur Kireçburnu Fırını restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Meşhur Kireçburnu Fırını hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
07:00 - 00:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Meşhur Kireçburnu Fırını hakkında daha fazla

Yüz yılı aşkın süredir fırıncılık yapan bir ailenin; 1957 yılından beri Kireçburnu’nda enfes lezzetlerle masaları donattığı özel bir yer Tarihi Kireçburnu Fırını. Kurabiyeleri, çörekleri, doğal ve kaliteli malzemeleriyle kendinizi mutlu hissedeceğiniz bu özel ve tarihi mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Meşhur Kireçburnu Fırını adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Meşhur Kireçburnu Fırını adlı restoranın park yeri yoktur.

Meşhur Kireçburnu Fırını adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Meşhur Kireçburnu Fırını adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Tatlı da sunar

Meşhur Kireçburnu Fırını restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kireçburnu Fırını İstanbul’un Kireçburnu semtinde köklü geçmişi olan bir aile işletmesidir. Ailenin 1900’lerin başında Çamlıhemşin ve Rusya’da fırıncılık ile başlayan hikayesi 1957’de İstanbul, Kireçburnu' nda devam etmiştir. Kireçburnu konumu itibari ile Marmara Denizi’nin Karadeniz’e açılış kapısına bakar. Kurabiye ve çöreklerin kokusu yıllardır denizin kokusu ile iç içe geçmiştir. Yarım asır önce başlayan bu güzel hamurun kokusu her sene daha da yoğunlaşıp güzelleşerek yayılmaya devam ediyor. Son 60 yılda dünya çok değişti fakat mekanın hamur yapış şekli hala aynı. Kireçburnu Fırını’nda yapılan her ürün el emeğidir. Senelerdir yaptığı gibi malzemeleri el ile tartar, hamurun kıvamını kontrol eder, kurabiyelerin kokusu tam olgunlaşana kadar pişirilir. Malzemeler en doğal ve kaliteli olanlarından seçiliyor. Unu ve diğer malzemeleri en doğal ve kaliteli üretim yapan değirmen ve üreticilerden alıyorlar. Doğal ürünler varken asla katkı maddeleri ve tatlandırıcılar kullanılmayan mekanda basit ama kaliteli malzemeler kullanılıyor. Eğer sizler de Tarihi Kireçburnu Fırını’ndan kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’ndan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.