Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Asmalımescit
Asmalı Arpa

Asmalı Arpa

Asmalımescit, Istanbul şehrindeki Asmalı Arpa restoranının fotoğrafı
Asmalı Arpa için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Asmalı Arpa hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Thursday
15:00 - 04:00
Friday
13:00 - 04:00
Saturday
13:00 - 04:00
Sunday
15:00 - 04:00
Monday
15:00 - 04:00
Tuesday
15:00 - 04:00
Wednesday
15:00 - 04:00

Asmalı Arpa hakkında daha fazla

Bir yudum dostluk, bir bakıştaki eğlence, yüzlerde gülümseme... Renkli akşamların değişmez mekanlarından biri haline gelen Arpa, Asmalımescit'in önde gelen adreslerinden biri. Geniş içecek menüsü, kokteylleri ve lezzetleriyle farklı bir deneyim yaşamak isterseniz sizler de Arpa'ya davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Asmalı Arpa restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Asmalı Arpa restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Asmalı Arpa adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Asmalı Arpa adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Asmalı Arpa restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Günlük sıkıntıların, streslerin, anlık sorunların ruhunuzu ve vücudunuzu ele geçirmeye başladığını hissettiğinizde imdadınıza koşan yerlerden biri Asmalımescit. Her zaman renkli ve hareketli sokaklarında yaşamın her anına dair bir güzellikle karşılaşmanız mümkün. Asmalımescit'in tüm bu özelliklerini eksiksiz yansıtan mekanlardan biri ise kuşkusuz Arpa. Hoş dekorasyonu, samimi ve sıcak ortamıyla misafirlerinin karşısına çıkan Arpa, gününüzü ve akşamlarınızı güzelleştirmeyi sürdürüyor. Geniş içecek menüsü, kokteylleri ve atıştırmalıklarıyla damaklarınızda hoş esintiler yaratan Arpa, titiz sunumu güler yüzlü personeliyle de tercih sebebi. Eğer sizler de Asmalı Arpa'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.