Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Kiki

Kiki

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama23

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Kiki restoranının fotoğrafı
Kiki için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kiki hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Thursday
17:00 - 04:00
Friday
17:00 - 04:00
Saturday
17:00 - 04:00
Sunday
Kapalı
Monday
17:00 - 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 04:00

Kiki hakkında daha fazla

Yaz – kış açık bahçesi, özenle hazırlanan lezzetleri, geniş içecek menüsüyle vazgeçilmez duraklardan biri haline gelen Kiki, akşamın ilerleyen saatlerinde dönüştüğü gece kulübü formatıyla da konukların öncelikli adresi haline gelmiş durumda. Deniz ürünlerinin ağırlıkta olduğu menüsü, akşam kıpır kıpır partileri ve enerjisiyle Kiki’ye sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kiki restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kiki restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kiki adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kiki adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Kiki restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Akşamüstü sakin bir kahve molası vermek veya erkenden bir şeyler atıştırmak için Kiki ideal. Kiki’nin içerideki masaları bol güneş alan yemyeşil, sakin ve huzurlu bir bahçeye bakıyor. Biraz üşümekten korkmayan, temiz havayı seven konuklara bahçe yıl boyunca açık. Akşamları romantik bir yemekte buluşmak veya coşkulu bir doğum günü partisi düzenlemek isteyenler için ışıklar loşlaşıyor. Gece yarısı yaklaşırken ise masalar kaldırılıp dans pistini açılıyor. Kiki’de çalan djler İstanbul’un alternatif gece hayatına kimliğini kazandıran, “paralel yaratıcı evrenlerden gelen” yazarlar, sanatçılar, plak dükkanı işletmecileri. Funk, house, disco ve diğer birçok müzik türünün beklenmedik bileşimleriyle parti saat 4’e kadar devam ediyor. İlhamını Akdeniz ve Ege mutfaklarından alan Kiki menüsü taze sebzeler ve deniz ürünleriye dolup taşıyor. Sadece Türkiye’den değil, İtalya ve İspanya’dan da yaratıcı tarifler Kiki’nin mutfak tezgahında buluşuyor. Kiki misafirlerine İstanbul’un yerel, rahat ve yaratıcı enerjiyle dolu yüzünü gösteriyor.