Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Levent
Şans Restaurant

Şans Restaurant

Akdeniz, Türk, Avrupa, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama75

6/6

1 değerlendirme

Levent, İstanbul şehrindeki Şans Restaurant restoranının fotoğrafı
Şans Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şans Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Friday
11:30 - 22:30
Saturday
11:30 - 22:30
Sunday
Kapalı
Monday
11:30 - 22:30
Tuesday
11:30 - 22:30
Wednesday
11:30 - 22:30
Thursday
11:30 - 22:30

Şans Restaurant hakkında daha fazla

Levent'te şıklığı, kalitesi ve en önemlisi damağınızı şölen yerine çevirecek seçkin tatlarıyla karşınıza çıkan Şans Restaurant, sıradışı bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlerin öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. Tavada sıyrılmış kaz ciğeri, dana yanağı, kuzu gerdan gibi özenle hazırlanan tatlar başta olmak üzere tadı damağınızda kalacak özel tatlarla Şans Restaurant sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Şans Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Şans Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Şans Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Şans Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şık atmosferi, değişmeyen çizgisi ve tadına doyulmaz özel menüsüyle hafızalardan silinmeyen özel bir mekan Şans Restaurant. Girişindeki papağanın sevimliliğiyle renk kattığı, dekorasyonun ve dizaynının şıklığıyla ruhunuzu güzelleştiren mekan, iddialı menüsyle tarzını ortaya koymayı başarıyor. Izgara ahtapot kolu, tavada sıyrılmış kaz ciğeri, zeytinyağlı kabak çiçeği dolması gibi başlangıçlar, risotto ve makarnalar, dana yanağı, dana kaburga, dana pirzola, kuzu gerdan gibi et çeşitleri ve çok daha fazlası Şans Restaurant'ın menüsünü oluşturan seçkin tatlar arasından öne çıkmayı başarıyor. Bu farklı menüye özel şarap seçenekleri başta olmak üzere geniş bir içecek menüsü eşlik ederken titiz servis, ustaca hazırlanan lezzetlerin masalarınıza en doğru şekilde sunulmasına katkı sağlıyor. Eğer sizler de Şans Restaurant'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gerken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.