Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beylikdüzü
Maşa Et

Maşa Et

Türk

Ana menü fiyatı ortalama34

Beylikdüzü, İstanbul şehrindeki Maşa Et restoranının fotoğrafı
Maşa Et için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Maşa Et hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00

Maşa Et hakkında daha fazla

Beylikdüzü’nde tadı damağınızda kalacak enfes etlerle tanışabileceğiniz özel bir yer Maşa Et… Hem denize nazır manzarası hem de özel seçim etleriyle damaklarınızı renklendiren mekan tandırı, iç pilavı, kıymalı muska böreği ve daha pek çok lezzetiyle tadına doyulmaz bir lezzet tecrübesini konuklarına sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Maşa Et adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Maşa Et adlı restoranın park yeri yoktur.

Maşa Et adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Maşa Et adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Maşa Et restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Maşa Et, Beylikdüzü Pınarbaşı tarafında, Gürpınar Stadyumu’nun hemen arkasındaki denize nazır mekanında ziyaretçilerine tadına doyum olmayan bir et şöleni sunuyor. Yemeğin tadına tat katan deniz manzarası ile içinizi ferahlatan mekanda mangalda pişen etlerin lezzetleri de damak çatlatıyor. Kaburga ve tandır gibi müthiş et yemeklerinin yanı sıra paçanga böreği, kıymalı muska böreği, bademli iç pilav, arnavut ciğeri gibi seçenekleriyle de beğeni toplayan mekan Gürpınar’da mutlaka uğranması gereken mekanlardan biri. Ayrıca beğendiğiniz ürünleri kilo ile alıp evde hazırlama şansınız da mevcut. Siz de eşinize dostunuzla keyifli bir yemek yemek için Maşa Et’teki rezervasyonunuzu hemen Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.