Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Gayrettepe
Long Bar

Long Bar

İçecekler, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama59

Gayrettepe, Istanbul şehrindeki Long Bar restoranının fotoğrafı
Long Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Long Bar hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Friday
17:00 - 01:00
Saturday
17:00 - 01:00
Sunday
17:00 - 01:00
Monday
17:00 - 01:00
Tuesday
17:00 - 01:00
Wednesday
17:00 - 01:00
Thursday
17:00 - 01:00

Long Bar hakkında daha fazla

Ünlü “Singapore Sling”in yaratıldığı Raffles Hotel Singapore’un meşhur Long Bar’ın Raffles Istanbul’da ki modern yorumu. Gerçek Singapore Sling’i de tadabileceğiniz özgün kokteyl menüsüne Michelin yıldızlı İspanyol şef Sergi Arola’nın Arola restoranından da lezzetler ve özel suşi menüsü eşlik ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Long Bar adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Long Bar adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Long Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Long Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Long Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Raffles Singapur’un dünyaca ünlü bar Long Bar’a İstanbul’dan bir saygı duruşu niteliğinde: Long Bar – Raffles İstanbul. Ünlü Singapore Sling kokteylini de bulabileceğiniz Long Bar, şıklığı, kalitesi ve hoş atmosferiyle adının ve şöhretinin değerini ortaya koyuyor. Hem günün yorgunluğunu ve stresini kolaylıkla geride bırakabileceğiniz atmosferi, hem de yudumladığınız ve tattığınız lezzetlerle damaklarınızı okşayan özel seçenekleriyle ziyaret etmekten geri kalamadığınız özel bi yer Long Bar. Konsept kokteylleriyle her zamana ve ana uygun farklı bir içeceği sizlerle buluşturabilen mekanda damaklarınız şölen yerine dönüyor. Sizlere sevdiklerinizle bu tatların ve özel ortamın tadını çıkararak yaşamınıza yeni anılar eklemek kalıyor. Eğer sizler de Long Bar – Raffles İstanbul’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.