Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Yakup 2 Restaurant

Yakup 2 Restaurant

Yeme ve İçme, Türk, Akdeniz, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama32

5.0/6

1 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Yakup 2 Restaurant restoranının fotoğrafı
Yakup 2 Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yakup 2 Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Friday
17:00 - 01:00
Saturday
17:00 - 01:00
Sunday
17:00 - 01:00
Monday
17:00 - 01:00
Tuesday
17:00 - 01:00
Wednesday
17:00 - 01:00
Thursday
17:00 - 01:00

Yakup 2 Restaurant hakkında daha fazla

Yakup 2 yalnızca bir meyhane değil, İstanbul'un lezzet haritasında içinde bulundurduğu onlarca yaşanmışlık ve anıyla dolu yaşam noktası... Tadına doyulmaz mezeleri ve sıcakları yıllardan beri Cemal Usta tarafından hazırlanıyor, sıcak karşılama, sunum ve servis yıllardır alıştığınız seviyede sizlerle buluşuyor. Gerçek bir meyhane deneyimi, Yakup 2'de gerçeğe dönüşüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yakup 2 Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yakup 2 Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yakup 2 Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yakup 2 Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Yakup 2 Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Asmalımescit'te Sofyalı Sokak'ta Yakup 1'i arayacaksanız yanlış yoldasınız. Çünkü Yakup 2'nin adındaki 2, Yakup Arslan'ın açtığı ikinci mekan olmasından ileri geliyor. 1977 yılından beri onlarca ismin, anının, yaşanmışlığın adresi halini almış Yakup 2, İstanbul'un "yaşayan" mekanlarından biri. Bir klasik olark hem damaklarda hem de Beyoğlu sokaklarında yerini koruyan mekan, asma katı, bahçesi ve salonuyla konuklarını ağırlamayı başarıyor. Mutfakta 30 yılı aşkın süredir değişmeyen isim Cemal Usta, mekanın lezzetleriyle bu denli ön plana çıkmasında önemli role sahip. Kağıtta pastırma, arnavut ciğeri ve daha pek çok sıcak ve meze mekanın en çok sevilen tatları arasında gösteriliyor. Eğer sizler de Yakup 2'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.