Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Yalıkavak
Paprika Yalıkavak

Paprika Yalıkavak

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama16

Yalıkavak, Bodrum şehrindeki Paprika Yalıkavak restoranının fotoğrafı
Paprika Yalıkavak için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Paprika Yalıkavak hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00

Paprika Yalıkavak hakkında daha fazla

Bodrum’un hem lezzet hem de mutluluk getiren rüzgarını en iyi şekilde hissedebileceğiniz yerlerden biri Paprika Restaurant. Hem sıcak ve samimi ortamı sizlere sunan işletmecileri, hem de fıstıklı pazı kavurma, kalamar, fener kavurma gibi spesiyalleriyle değişmez mekanlarınızdan biri haline gelen mekan, karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Paprika Yalıkavak adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Paprika Yalıkavak adlı restoranın park yeri yoktur.

Paprika Yalıkavak restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Paprika Yalıkavak restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Paprika Yalıkavak restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yalıkavak hem lezzetleriyle hem de servisiyle her anlamda dört dörtlük bir belde. Yalıkavak’a gidildiğinde uğranması gereken yerlerin başında gelen yerlerden biri ise Paprika Restaurant. Yıllardır en lezzetli yemekleri mükemmel servis anlayışıyla birleştirerek ziyaretçilerinin gönüllerinde taht kuran Paprika Restaurant’ın menüsü oldukça kuvvetli. Fıstıklı pazı kavurma, kalamar, fener kavurma, satır ızgara ve paprika tatlısı mutlaka denenmesi gereken lezzetler. Mekan sahipleri Ahmet Bey ile Gülseren Hanım’ın işletme konusundaki titizlikleri çalışan personelin güler yüzüyle birlikte oldukça samimi bir ortam yaratıyor. Eşinizle, dostunuzla kaliteli ve rahat bir ortamda lezzet ve muhabbet dolu bir ziyafet çekmek için Paprika’daki yerinizi hemen Quandoo üzerinden online olarak ayırtabilirsiniz.