Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Qarip Restaurant

Qarip Restaurant

Balık

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Qarip Restaurant restoranının fotoğrafı
Qarip Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Qarip Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00

Qarip Restaurant hakkında daha fazla

Sarıyer’in köylerinden, İstanbul’un el değmemiş noktalarından Garipçe’de, Karadeniz’in ve Boğaz’ın en güzel manzarasını bir arada yaşayabileceğiniz çok özel bir mekan… Sabah kahvaltısından mis gibi deniz ürünlerine kadar hemen her lezzet Qarip’te sizlerin karşısına çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Qarip Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Qarip Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Qarip Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Qarip Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Qarip Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Qarip markası, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı ufak bir balıkçı köyü olan Garipçe’de farklı ve kaliteli konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. İstanbul Boğazı ile Karadeniz’in birleştiği noktada denize sıfır kahvaltı ve deniz ürünleri keyfini konuklarıyla buluşturan Qarip Restaurant, misafirlerini günlük yaşamın yoğun temposundan uzaklaştırmayı ilke edinerek; bahçesinde denizin kokusunu, balkonunuzda rüzgarın esintisini, terasında ise güneşin sıcaklığını yaşayabileceğiniz ferah bir mekan. Açık mutfağı ile yemeklerin hangi ortamda ne koşullarda yapıldığını göstererek en önemli ilkesi olan temizlik ve kaliteli ürün odaklı hizmetlerini gözler önüne seriyorlar. Zengin kahvaltı ve taze deniz ürünleri çeşitleriyle birbirinden güzel lezzetleri tadabileceğiniz böylesi muhteşem bir gün için sizler de Qarip’in özel atmosferine davetlisiniz.