Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Bayrampaşa
Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa

Türk, Köfte

Bayrampaşa, Istanbul şehrindeki Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa restoranının fotoğrafı
Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:30
Thursday
08:00 - 22:30
Friday
08:00 - 22:30
Saturday
08:00 - 22:30
Sunday
08:00 - 22:30
Monday
08:00 - 22:30
Tuesday
08:00 - 22:30
Wednesday
08:00 - 22:30

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa hakkında daha fazla

Ramazan Bingöl markası, her alanda kalitenin ve lezzetin bir arada anıldığı bir konseptin, anlayışın ortak adı haline geldi artık. Ramazan Bingöl'den beklendiği üzere yine yeşillikler içinde, yine çocuklar için RB Çocuk Kulübü'nün etkinlikte olduğu, her zamanki gibi özel salonları ve tadı damağınızda kalacak lezzetleriyle farklı bir tecrübe sunan bir yer karşınızda. Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa Şubesi... 15 dönüm alan içinde özel bir tecrübenin sizi beklediği mekanın kapıları, bu defa sizleri büyülemek için aralanıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Köfte da sunar

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Son zamanlarda adını en çok duyuran lezzet markalarından biri Ramazan Bingöl... Bu ünün ve lezzetin yolculuğunu anlamak için merak edilenleri anlatan Ramazan Bingöl yıllar önce yeme içme sektörüne girerken kendine iki hedef koydu.Birincisi servisinden dekorasyonuna yemeklerinden sunduğu atmosfere kadar geçmişteki "alkolsüz mekan alkollü mekana göre kalitesizdir" algısını söküp atmak... Bunu sağlayabikmek için durmadan çalışan Bingöl ve ekibi her açıdan alkollü yerlerin fevkinde alkolsüz yerlerinde olabileceğine ve artık bu işin alkolsüz de yapılabileceğine katkıda bulunduklarını ve kanıtladıklarını düşünüyor. İkinci hedef ise Türk mutfağının dünyanın en iyi mutfaklarından birisi olduğunu tüm dünyaya tanıtmak ve ispat etmek... Şu an en büyük görev olarak gördüğü bu hedefe ulaşabilmek için; ekibiyle birlikte durmadan çalışmalara devam ediyor ve bir dünya markası yaratmaya çalışıyor. Tepeden tırnağa kalitesi, bir kez tattığınızda mutlaka yeniden deneyimlemek isteyeceğiniz lezzetleri ve farklı hizmet anlayışıyla bu yolda önemli adımlar atıldığı kesin.