Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Sita Balık Evi Barbaros

Sita Balık Evi Barbaros

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Sita Balık Evi Barbaros restoranının fotoğrafı
Sita Balık Evi Barbaros için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sita Balık Evi Barbaros hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Sita Balık Evi Barbaros hakkında daha fazla

Enfes balıkları, taptaze deniz ürünleri ve mezeleriyle konuklarınn gönlünde taht kuran Sita Balık Evi – Sinan, balık konusunda uzman, hidrobiyolog sahibi Sinan Subakar’ın farkını ortaya koyduğu tatlarla ön plana çıkıyor. Sıcak ve samimi ortamında lezzet dolu bir sofraya kurulacağınız Sita Balık Evi – Sinan’da özel bir deneyime sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Sita Balık Evi Barbaros adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sita Balık Evi Barbaros adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Akdeniz da sunar

Sita Balık Evi Barbaros restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sita Balık Evi Barbaros restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sita Balık Evi Barbaros restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sita Balık’ın en önemli figürlerinden biri kuşkusuz Sinan Subakar. 1954 yılında dünyaya gelen Sinan Subakar’ın babası Hakkı Reis, boğazın sularında ve Karadeniz’de avladığı balıklarla adının başına “Barbaros” unvanını yazdırmış bir kişiydi. 7 metrelik sandalı ile oltasından kaçan balıklar bir daha Boğaz sularına girmeye tövbe ederdi. Babasının da etkisiyle denizlere aşık olan Sinan Bey Hidrobiyolog oldu. Sonrasında memuriyet hayatı boyunca barajlarda ve baraj göllerinde çalışarak balıklandırma işlemleriyle uğraştı. Macaristan’da tatlu su balıkçılığı konusunda ihtisas yaptıktan sonra 1989’da deniz mahsulleri ticaretine başladı. 2004 yılında Mecidiyeköy’de açtığı Sita Balık’la lezzet dünyasına tamamen atılan Sinan Bey, Sita Balık Evi’ni stadyum projesi sonrası Balmumcu’ya taşıyarak enfes lezzetlerini konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.