Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Taşhan Arkat Restaurant

Taşhan Arkat Restaurant

Fransız

Ana menü fiyatı ortalama30

Fatih, İstanbul şehrindeki Taşhan Arkat Restaurant restoranının fotoğrafı
Taşhan Arkat Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Taşhan Arkat Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 20:00
Friday
20:00 - 01:00
Saturday
20:00 - 01:00
Sunday
20:00 - 01:00
Monday
20:00 - 01:00
Tuesday
20:00 - 01:00
Wednesday
20:00 - 01:00
Thursday
20:00 - 01:00

Taşhan Arkat Restaurant hakkında daha fazla

Bizans ve Osmanlı mimarisini bir arada bulunduran, tarih içinde sarnıçtan yeniçeri ocağına dek pek çok farklı kullanım için değerlendirilmiş Taşhan Arkat Restaurant, bugün Türk ve İtalyan mutfağı başta olmak üzere pek çok farklı tadı bir arada sunmayı başaran menüsüyle karşınızda. Batı müziğinin doğu esintileriyle devam ettiği, modernle gelenekselin bir araya geldiği bu özel mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Taşhan Arkat Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Taşhan Arkat Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Taşhan Arkat Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Taşhan Arkat Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Taşhan Arkat Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Fatih Fethibey Caddesi’nde taş duvarlı tarihi bir hanın içinde mistik bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Taşhan Arkat Restaurant sizi unutulmaz bir deneyim sunuyor. Taşhan, Bizans ve Osmanlı imparatorluklarının mimarilerinin birlikte sergilendiği tarihi ve büyüleyici bir mekan. Zaman içerisinde sarnıç, yeniçeri ocağı, ahır ve dükkan olarak kullanılan mekan şu anda tarihinin en şık dönemini yaşıyor. Görkemli mimarisinin yanında otantik ve ince motiflerle süslü Taşhan misafirlerine sıradışı bir konsept sunuyor. Modernle gelenekselin, batı ile doğunun harmoniyle yan yana geldiği mekanın menüsünde Türk, İngiliz ve İtalyan mutfaklarından bir çok lezzetli seçenek bulunuyor. Hafif batı müziğini oryantal havaların takip ettiği, etkisinden kurtulamayacağınız zenne şovlarının geceyi renklendirdiği mekanda yemeklere dopdolu bir program eşlik ediyor. Rezervasyonsuz yer bulmanın oldukça zor olduğu Taşhan Arkat Restaurant’taki yerinizi Quandoo üzerinden ayırtabilirisiniz.