Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Yeniköy
Tribeca Yeniköy

Tribeca Yeniköy

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama29

Yeniköy, İstanbul şehrindeki Tribeca Yeniköy restoranının fotoğrafı
Tribeca Yeniköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tribeca Yeniköy hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
08:30 - 23:00
Friday
08:30 - 23:00
Saturday
08:30 - 23:00
Sunday
08:30 - 22:00
Monday
Kapalı
Tuesday
08:30 - 23:00
Wednesday
08:30 - 23:00

Tribeca Yeniköy hakkında daha fazla

yılında lezzet yolculuğuna başlayan ve bu uzun yolculukta hem atmosferi hem de tatlarıyla gönülleri fetheden bir marka: Tribeca. Bu öykünün başladığı yerde, Yeniköy şubesinde, hem New York havası estiren tatları hem de dünya mutfaklarından özel örnekleriyle sizlerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Sizlere dostlarınızla bu özel yerin bir parçası haline gelmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Tribeca Yeniköy adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tribeca Yeniköy adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Tribeca Yeniköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Tribeca Yeniköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Tribeca Yeniköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

8 Kasım 1998 tarihinde İstanbul'un Yeniköy semtinde esmeye başlayan bir lezzet rüzgarı Tribeca. Daha sonra hem İstanbul’da hem de Ankara’da pek çok mekanla tatlarını misafirlerine sunsa da; bu sefer bu efsane markanın hikayesinin başladığı yerde, Yeniköy’deyiz. Tribeca bagelın yanı sıra New York'a özgü Thin Crust Pizza'sı, New York usulü kahvaltıları, dev burger tabakları, New York usulü tatlıları (cheesecake, havuçlu kek, brownie) ve enfes soğuk ve sıcak kahveleriyle misafirlerine New York’tan bir kesit sunarken dünya mutfaklarını da es geçmiyor. Nefis tortilla ekmeğine sarılı wrapler, çeşit çeşit soslarla lezzetlendirilmiş salatalar, özel soslu bonfileli ana yemekler, özel domates ve organik zeytinyağı ile üretilen soslu markalar, istiridye soslu noodle makarnalar bunlardan bazıları. Tribeca müdavimleri sadece öğle ve akşam yemeklerinde değil, sabah saatlerinde de özel kahveler eşliğinde kahvaltıların ve öğleden sonra New York tarzı tatlıların keyfini çıkarabilir. Eğer sizler de Tribeca Yeniköy’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.