Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Arnavutköy
Whisper Kitchen Bar

Whisper Kitchen Bar

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu, İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama47

3.5/6

2 değerlendirme

Arnavutköy, Istanbul şehrindeki Whisper Kitchen Bar restoranının fotoğrafı
Whisper Kitchen Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Whisper Kitchen Bar hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 03:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 00:30
Monday
12:00 - 00:30
Tuesday
12:00 - 00:30
Wednesday
12:00 - 00:30
Thursday
12:00 - 00:30

Whisper Kitchen Bar hakkında daha fazla

Lezzeti kısa zamanda kulaktan kulağa yayılan bir fısıltı: Whisper Arnavutköy. Deneyimli işletmeci Figen Erenel’in kendi tecrübesini ve zevkini hediye ettiği özel bir ortamda sizlerin karşısına çıkan Whisper Arnavutköy, hem enfes lezzetleri deneyimleyebileceğiniz hem de geç saatlerdeki eğlenceye kendinizi kaptırabileceğiniz özel bir mekan olarak karşınıza çıkıyor. İster özel tatlarla damaklarınızı şenlendirin, ister barından içeceğinizi yudumlayın, tercihiniz her ne olursa olsun lezzet ve kıpır kıpır bir ortam için adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Whisper Kitchen Bar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Whisper Kitchen Bar adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Whisper Kitchen Bar adlı restoranın park yeri yoktur.

Whisper Kitchen Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Arnavutköy’ün tam merkezinde tarihi ve şık beyaz bir köşkün içinde açılan Whisper Arnavutköy kısa zamanda isminden çokça söz ettirecek mekanlardan biri. Arnavutköy Caddesi üzerinde bulunan restoran öğle saatlerinde mesaiye başlayıp gecenin geç saatlerine kadar ziyaretçilerine yemek ve eğlence hayatının kapılarını aralıyor. Aynı zamanda Çeşme’nin popüler mekanı Aqua’nın sahibi olan Figen Erenel’in girişimi ile açılan, restoran ve bar olarak hizmet veren mekan hem menüsü hem de elit ortamı ile İstanbul gece hayatına renk katıyor. Sizlere sevdiklerinizle bu özel ortamın tadını çıkarmak kalıyor. Siz de Arnavutköy gece hayatının yeni yıldızı Whisper’daki yerinizi hemen şimdi Quandoo üzerinden ayırtabilirsiniz.