Quandoo

Benzersiz Bir Kültür

Ocakbaşı İstanbul

Muhabbetin ve Etin Tadı Ocakbaşında çıkar!

Usta ellerin hazırladığı enfes şişler, kebaplar, etler, sakatatlar ocakta pişerken, sohbet "ocakbaşının" etrafında şekilleniyor. Mezeleri ve samimi ortamıyla meyhanenin, enfes etleriyle kebapçıların tadını masalarınıza sunan özel konsept "ocakbaşı restoranları", Quandoo'nun özel derlemesiyle karşınıza çıkıyor.
Örneğine daha çok bu topraklarda rastladığımız, ülkenin meyhane ve kebapçı kültüründen ayrı, renkli ve farklı bir konsept "ocakbaşı."

Dost sohbetlerinin en koyularının gerçekleştirilebildiği, ocağın ardındaki ustanın da gerek sohbeti gerek ikramlarıyla atmosfere renk kattığı "ocakbaşı" restoranlar, özellikle İstanbul akşamlarını kendi büyüsüne katmayı sürdürüyor. Kadehlerin şerefe kalktığı, enfes sakatatların, kebapların ve etlerin masaları ve "ocakbaşı"nı süslediği bu özel konseptteki restoranlar, hem tatları hem de atmosferiyle ilgi çekici olmayı başarıyor. Ocaktan süzülen, mangalda pişen enfes etlerin kokusu başta ocakbaşında oturanlar olmak üzere tüm masaları dolaşırken, sohbet de ağız sulandıran yemeğin verdiği güzellikle koyulaşıyor.

İstanbul'da bu konseptte çeşitli mekanları bulabileceğiniz Beyoğlu ocakbaşı restoranları, bu alanda pek çok farklı seçeneği sizlere sunarken hem Avrupa Yakası'nda hem de Anadolu Yakası'nda ocakbaşı konseptinde pek çok mekan sizlerin karşısına çıkıyor.

Ocakbaşı konseptinin en kilit noktaları olan ustalık, sohbet, doğru atmosfer konularını en doğru şekilde birleştirebilen mekanları sizler için birleştiren Quandoo, hazırladığı "İstanbul ocakbaşı" derlemesiyle hem ocakbaşı kültürünün öneminin altını çiziyor, hem de bu alandaki önde gelen mekanları sizlerin dikkatine sunuyor.

Sevdiklerinizle kurulacağınız ocakbaşı sofralarında taptaze mezeler, kuzu şişler, kebaplar, kaburgalar, pirzolalar, yumuşacık ciğerler, çöp şişler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
(TR) Türk