Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bahçelievler
Bahçeli Kebap

Bahçeli Kebap

Kebap, Türk, Orta Doğu

Bahçelievler, İstanbul şehrindeki Bahçeli Kebap restoranının fotoğrafı
Bahçeli Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bahçeli Kebap hakkında

Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00

Bahçeli Kebap hakkında daha fazla

Gerçek bir ziyafet arayanların yardımına koşan samimi mekan Bahçeli Kebap karşınızda! Özellikle çıtır çıtır lahmacunu, nefis döneri, iskenderi ve özel kebaplarıyla Bahçeli, damaklarınıza şölen yaşatan özel bir deneyim sunmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bahçeli Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Bahçeli Kebap adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Bahçeli Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Bahçeli Kebap restoranında açık havada oturma alanı var.

Bahçeli Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bahçelievler, içinde bulundurduğu özel tatları ve mekanlarıyla bir yaşam alanı olmanın çok ötesine çıtayı koymayı başarıyor. Hoş mekanlar ve lezzet dolu sofralar Bahçelievler’e farklı bir hava katmayı başarıyor. Bunlardan Bahçeli Kebap, enfes tatları ve samimi ortamıyla vazgeçilmez tercihlerden biri haline geldi. Titiz personeli ve özenle seçilen malzemeleri Bahçeli Kebap’ın lezzet yolculuğuna önde başlamasını sağlıyor. Lahmacunları Bahçeli Kebap’ın en sevilen lezzetleri arasında başı çekiyor. Özel kebap çeşitleri, dönerleri, İskenderleri ve daha pek çok lezzetleri Bahçeli Kebap’ın kalitesini ortaya koymaya yarayan lezzetler bütünü olarak karşınızda. Eğer sizler de Bahçeli Kebap’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.