Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Maltepe
Buzz Bar

Buzz Bar

İçecekler

Maltepe, Istanbul şehrindeki Buzz Bar restoranının fotoğrafı
Buzz Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Buzz Bar hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 14:00
Thursday
14:00 - 04:00
Friday
14:00 - 04:00
Saturday
14:00 - 04:00
Sunday
14:00 - 04:00
Monday
Kapalı
Tuesday
14:00 - 04:00
Wednesday
14:00 - 04:00

Buzz Bar hakkında daha fazla

Başta Maltepe olmak üzere Anadolu Yakası’nın en eğlenceli mekanlarından biri karşınızda! Kıpır kıpır ortamı, alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri, konserleri ve canlı performanslarıyla günün stresini ve gerginliğini geride bırakacağınız özel bir mekan Buzz Bar.

Sıklıkla sorulan sorular

Buzz Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Buzz Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Buzz Bar adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Buzz Bar adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar

Buzz Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Herkesin ortak ihtiyacı, günlük yaşamın insanın ruhunu yıpratan etkilerini en aza indirmek için rahatlatıcı aktivitelerle zihni rahatlatmak. Bu bazen dostlarla yapılan koyu bir sohbet, bazen sevdiğiniz bir yerde hoş bir sofraya oturmak, bir başka yerde ise müzikle eğlenceyle dolu bir ortamda vakit geçirmek. Maltepe’de bulunan Buzz Bar, ruhunuzu dinlendirecek, dinlendirecek, onaracak ve eğlenceyle coşturacak o özel ortamı sizlere sunmanun mutluluğunu yaşıyor. Geniş alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleriyle karşınıza çıkan Buzz Bar, hem üstün hizmet kalitesi ve hoş ortamı hem de canlı performanslarla karşınıza çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Konsept geceler, karaoke partileri ve kıpır kıpır eğlence, yaşamı sizler için güzelleştiriyor. Eğer sizler de Buzz Bar Maltepe’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.