Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Fıccın Kahvaltı

Fıccın Kahvaltı

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Fıccın Kahvaltı restoranının fotoğrafı
Fıccın Kahvaltı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fıccın Kahvaltı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
07:00 - 02:00
Saturday
07:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
07:00 - 02:00
Tuesday
07:00 - 02:00
Wednesday
07:00 - 02:00
Thursday
07:00 - 02:00

Fıccın Kahvaltı hakkında daha fazla

Sıradan sabah kahvaltılarından farklı, damaklarınıza gerçek bir lezzet şöleni yaşatmayı düşünenlerin adresi Fıccın Kahvaltı, tadına doyulmaz lezzetleriyle karşınızda! Kafkas mutfağının en güzel yöresel tatlarını sunan Fıccın zincirinin kahvaltıya özellikle odaklanan adresi Fıccın Kahvaltı, sevdiklerinizle mutlu sofralara oturabileceğiniz bir lezzet deneyimi olarak karşınıza çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fıccın Kahvaltı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fıccın Kahvaltı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fıccın Kahvaltı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fıccın Kahvaltı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu’nun popüler mekanı Fıccın güne güzel başlamak isteyenlere özel lezzetli bir seçenek sunuyor. Fıccın Kahvaltı, Beyoğlu Asmalımescit’te bulunuyor. Kallavi Sokak’a girince üç tane Fıccın görüyorsunuz. Fıccın Kafkas Mutfağı, Fıccın Kallavi ve Fıccın Kahvaltı olarak Kafkas lezzetlerini konuklarına sunan Fıccın zinciri, menü olarak renkleri birbirine yakın ancak konseptleri ve dekorasyonları ile farklılaşan bir lezzet deneyimi sunuyor. Fıccın Kahvaltı, Çerkez mutfağının en güzel lezzetlerini kahvaltı sofrasında bir araya getiriyor. Beyoğlu’nda kargaşadan uzak sakin bir nefes alabileceğiniz ender yerlerden biri olan Fıccın Kahvaltı gürültüden huzurunuzun kaçmayacağı sevimli bir yer. Serpme kahvaltısı Beyoğlu’na gitmişken mutlaka denenmeli. Siz de kahvaltının mutlulukla bir ilişkisi olduğunu düşünenlerdenseniz Fıccın Kahvaltı’daki yerinizi hemen Quandoo üzerinden ayırtın, rahat edin.