Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Koşuyolu
Kipos Balık

Kipos Balık

4.7/6

3 değerlendirme

Koşuyolu, İstanbul şehrindeki Kipos Balık restoranının fotoğrafı
Kipos Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kipos Balık hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00

Kipos Balık hakkında daha fazla

Rustik mimarisi, meyve ağaçlarıyla dolu bahçesi ve lezzet dolu sofralarıyla sizleri bambaşka bir atmosfere sürükleyen bir mekan… Ayvalık’ın, Cunda’nın rüzgarını yüzünüzde ve tabaklarınızda hissetmeniz için Kipos kapılarını sizler için aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kipos Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Kipos Balık restoranında vardır.

Kipos Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kipos Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Akdeniz da sunar

Kipos Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un en nezih semtlerinden Koşuyolu'nda yemyeşil bir bahçe içindeki rustik mimariyle aslına uygun olarak yeniden dekore edilen tarihi binamızda, Ege ve Ayvalık'tan günlük gelen taze otlarımız, olta balıklarımız ve her daim taze deniz ürünlerimiz ve güleryüzlü personelimizle siz değerli müşterlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. . Yirmi beş yıllık tecrübemizle size sadece lezzet değil yeni bir felsefe öneriyoruz. Endüstriyel mutfağa ve hızlı tüketime karşı organik yerel tatları, sürdürülebilir bir tarım ve ekoloji ile Slow Food Felsefesini sunuyoruz, "Slow Food", iyi gıda, (Good) + Temiz Gıda (Clean) + Adil gıda (Fair) üçlemesinden oluşmuş ve bunun neticesinde restaurantımız "Sürdürülebilir Kaliteli Gıda" kavramına ulaşmayı benimsemiştir.