Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Moda
Moda Spor Restaurant

Moda Spor Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama30

Moda, İstanbul şehrindeki Moda Spor Restaurant restoranının fotoğrafı
Moda Spor Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Moda Spor Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Wednesday
09:00 - 00:30
Thursday
09:00 - 00:30
Friday
09:00 - 01:30
Saturday
10:00 - 01:30
Sunday
10:00 - 00:30
Monday
09:00 - 00:30
Tuesday
09:00 - 00:30

Moda Spor Restaurant hakkında daha fazla

Tarihi bir atmosfer, nefes kesici bir manzara, sofralarda lezzet kulaklarda müzik… Moda Spor Kulübü, İstanbul’un eşsiz manzarasını konuklarına taşıdığı samimi ortamında hem sabah kahvaltıları hem de yemekli eğlenceler için özel bir tecrübe sunuyor. İstanbul’un en gözde semtlerinden birinde dostlarınızla özel bir gün geçirmenizi sağlıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Moda Spor Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Moda Spor Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Moda Spor Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Moda Spor Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Moda Spor Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Moda, konuklarının ilgisini on yıllarca yıldır çekmeyi başarıyor. Kadıköy’e olan yakınlığı, huzurlu sokakları, her an denizi görebileceğiniz manzaralı dükkanları ve evleriyle öncelerinin sayfiye yeri, şimdilerinin yaşam merkezi konumunda. 1946’da bugünkü yerinde kurulan Moda Spor Kulübü, bu kendinizi özel hissedebileceğiniz semtin en renkli oluşumlarından biri. Yetiştirdiği yüzlerce sporcunun yanı sıra yaşama güzellik katmak adına restaurant kısmında misafirlerine nefes kesici bir yemek tecrübesi de sunan Moda Spor Kulübü’nde sabah kahvaltılarının yanı sıra gün boyu enfes lezzetler sunuluyor. Özellikle akşam yemekleri, canlı müzik eşliğinde eğlenceler ve özel organizasyonlar için öne çıkmayı başarıyor. Eğer sizler de Moda Spor Kulübü’nden kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.