Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Moda
Muutto Street Food & Meze Bar

Muutto Street Food & Meze Bar

Dünya Mutfağı

Moda, Istanbul şehrindeki Muutto Street Food & Meze Bar restoranının fotoğrafı
Muutto Street Food & Meze Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Muutto Street Food & Meze Bar hakkında

Muutto Street Food & Meze Bar hakkında daha fazla

Muutto Street Food & Meze Bar, Caferağa Mah., Cemal Süreyya Sok., 57, 34710 Moda/İstanbul adresinde yer alan restoran sınıf bir restorandır. Muutto Street Food & Meze Bar, Moda bölgesindeki popüler mekânlardan biridir. İster küçük atıştırmalık ister dolu dolu yemek arayışında ol, Muutto Street Food & Meze Bar yemeklerini keşfet ve İstanbul şehrindeki özgün Dünya Mutfağı lezzetlerini kaçırma.

Sıklıkla sorulan sorular

Muutto Street Food & Meze Bar adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Muutto Street Food & Meze Bar adlı restoranın park yeri yoktur.

Muutto Street Food & Meze Bar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Muutto Street Food & Meze Bar restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Muutto Street Food & Meze Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Muutto Street Food & Meze Bar restoranı neden bu kadar popüler? Dünya Mutfağı yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Muutto Street Food & Meze Bar restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Moda yakınlarında yer alan Muutto Street Food & Meze Bar, Dünya Mutfağı gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Muutto Street Food & Meze Bar mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!