Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Mythos Meyhane Haydarpaşa

Mythos Meyhane Haydarpaşa

Türk, Deniz ürünleri, Akdeniz, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama26

5.0/6

1 değerlendirme

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Mythos Meyhane Haydarpaşa restoranının fotoğrafı
Mythos Meyhane Haydarpaşa için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mythos Meyhane Haydarpaşa hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00

Mythos Meyhane Haydarpaşa hakkında daha fazla

110 yıllık bir geçmişin, duvarlara sinmiş anıların, gerçek bir meyhane atmosferinin Haydarpaşa Garı’nda hala sürdürüldüğü çok özel bir lezzet noktası. Trenler uğramasa, lezzeti ve müdavimleriyle Mythos Haydarpaşa hala ayakta, hala güzel.
Yapılan rezervasyonların teyidi için işletmeye ön ödeme yapılması gerekmektedir.

Sıklıkla sorulan sorular

Mythos Meyhane Haydarpaşa restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mythos Meyhane Haydarpaşa restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mythos Meyhane Haydarpaşa restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Mythos Meyhane Haydarpaşa restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1908 yılından beri Haydarpaşa Garı’nda hizmet veren bu özel restoranın işletmesi 1964 yılından beri Sözübir ailesine ait. Yıllarca kavuşmalara ve ayrılıklara ev sahipliği yapan; hayatın akışını kendine has temposuyla özel olarak yaşayan ve yaşatan bu özel mekan; 3. Kuşak işletmeci Cenk Sözübir’in Cem Bişkin ile ortaklığıyla daha da üst çizgiye taşındı. Haydarpaşa Gar Lokantası bundan böyle Haydarpaşa Mythos olarak bilindi. Sherlock Holmes Pub’ların yaratıcısı Cem Bişkin’in özel ilgi alanı Ege ve Rum mutfağının en özel çeşitleri Mythos Haydarpaşa’ya taşındı. Yunan adalarından özel olarak gelen Rum aşçılarla çalışan mutfak ekibi, bu özel sürecin sonrasında ortaya çıkan nefes mezeleri ve deniz ürünlerini sevenleriyle paylaştılar. Kalamarın, karidesin, ahtapotun Karaburun ve Urla sahillerinden getirildiği, etin Ege bölgesinden sağlandığı, mis gibi zeytinyağının sofranızda eksik olmadığı, ünlü simaların da terciği bu özel lezzet noktası, nefes kesici bir atmosferde sizleri bekliyor.