Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Etiler
Namlı Kebap Etiler

Namlı Kebap Etiler

Kebap, Türk, Biftek, Orta Doğu

5.3/6

3 değerlendirme

Etiler, Istanbul şehrindeki Namlı Kebap Etiler restoranının fotoğrafı
Namlı Kebap Etiler için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Namlı Kebap Etiler hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Namlı Kebap Etiler hakkında daha fazla

40 yılı aşmış bir tecrübenin, başta kebap ve et çeşitleri olmak üzere tadı damağınızda kalacak lezzetlerle donatılmış masalar sunması sürpriz değil adeta bir alışkanlık ve gelenek… Namlı Kebap; Etiler’de masal gibi sofralarını ve kendinizi evinizde gibi hissettiren hizmetini konuklarıyla buluşturmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Namlı Kebap Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Namlı Kebap Etiler restoranında açık havada oturma alanı var.

Namlı Kebap Etiler adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Namlı Kebap Etiler adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Biftek, Orta Doğu da sunar

Namlı Kebap Etiler restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Namlı Kebap, 1972 yılında İstanbul Levent’te, bir apartmanın alt katında, üç beş masa ile başlayan bir serüvendir. O tarihten bugüne, çok şey değişen dünyanın değişmeyen yegane öğeler Namlı Kebap adı, kalitesi ve sunduğu hizmet. Namlı Kebap’ın kendine has özellikleri arasında belki de en önemli olanı, misafirlerine sunduğu hizmeti, severek ve gönülden gerçekleştiriyor olması. Etiler Namlı Kebap da bu özelliği ve karakteri en güçlü şekilde ortaya koyan mekanlardan biri. Misafirlerini evlerindeymiş gibi hissettirmeyi amaç edinen mekanın mutfağı temiz, çalışanları nazik ve güler yüzlü. İşinin ehli personel, konuklara sunulan ürünlerin doğal şartlarda hazırlanmasını sağlıyor, üretim aşamasında kullanılan tüm ürünlerin sertifikalı olmasına özen gösteriyor. Namlı Kebap ile yetişen bir kuşağın devamında yeni nesillerin de, aynı kaliteyi ve hizmeti alması markanın en önemli hedeflerinden biri.