Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Sultanahmet
Nostra Casa Istanbul

Nostra Casa Istanbul

İtalyan

Ana menü fiyatı ortalama39

6/6

2 değerlendirme

Sultanahmet, Istanbul şehrindeki Nostra Casa Istanbul restoranının fotoğrafı
Nostra Casa Istanbul için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nostra Casa Istanbul hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:30
Tuesday
14:00 - 23:30
Wednesday
14:00 - 23:30
Thursday
14:00 - 23:30
Friday
14:00 - 23:30
Saturday
14:00 - 23:30
Sunday
14:00 - 23:30
Monday
14:00 - 23:30

Nostra Casa Istanbul hakkında daha fazla

Turgay Üner, Sultanahmet'te 1954 yılında doğduğu evinden çıkıp dünyayı görmeye gittiğinde zihninde annesinden öğrendiği Türk yemeklerinin tariflerini de götürmüştü. Almanya, İtalya ve Tayland'dan ise bambaşka yemeklerle birlikte döndü ve doğduğu evi "Home Style Restaurant" konseptiyle restorana çevirdi. Bugün sizleri doğup büyüdüğü "Nostra Casa"'ya, çok özel bir yemeğe davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Nostra Casa Istanbul adlı restoran İtalyan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Nostra Casa Istanbul adlı restoran, İtalyan yemekleri sunar

Nostra Casa Istanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Nostra Casa Istanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Nostra Casa Istanbul restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İtalyanca "bizim evimiz" anlamına gelen Nostra Casa, dört katında ayrı ayrı bulundurduğu anıları, yaşanmışlıkları, acı ve tatlı günleriyle bir tarihin sımsıcak yapraklarını sunuyor konuklarına. Annesinden öğrendiği tariflere üniversite eğitimini almak için gittiği Berlin'de başvuran Turgay Üner, doğup büyüdüğü evden çıkarken bir gün bambaşka bir amaçla döneceğini bilmiyordu. Yirmi yıl kaldığı İtalya'da iyice tutulduğu yemek sevdası, amatörce giriştiği bu işte gittikçe ustalaşmasını sağlarken; egzotik Tayland'daki günleri deniz ürünleri ve balık aşçılığı alanında da ona bambaşka pencereler açıyordu. İtalya'dayken çok etkilendiği "Home Style Restaurant" akımına uygun bir yer açma fikri aklına geldiğinde aklına gelen en iyi fikir "kendi evini" restaurant haline getirmekti.