Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Zeytinburnu
Şatomor Cafe & Restaurant

Şatomor Cafe & Restaurant

Zeytinburnu, Istanbul şehrindeki Şatomor Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Şatomor Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şatomor Cafe & Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00

Şatomor Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

Mor rengi ön plana çıkaran, hoş konsepti ve samimi ortamıyla uğrak yeriniz haline gelen Şatomor, dünya mutfaklarından seçme lezzetleriyle karşınıza çıkıyor. Burgerlerden kreplere, sabah kahvaltısından kırmızı et çeşitlerine dek geniş bir menüyü sizlerle buluşturan Şatomor’da nargile çeşitleri de özellikle tercih ediliyor. Sizlere hoş ortamın tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Şatomor Cafe & Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Şatomor Cafe & Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Şatomor Cafe & Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Şatomor Cafe & Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Şatomor Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mor konsepti, hoş atmosferi ve samimi ortamıyla ister dostlarınızla isterseniz de tek başınıza kendinizi gitmekten alamayacağınız özel bir yer Şatomor. Titiz işletmecilik anlayışı, güler yüzlü personeli ve dikkatiyle sizleri rahat ettirmeyi başarıyor. Titizlikle hazırlanan tatlar, taze malzemelerin usta ellerce şekillendirilmesiyle ortaya çıkıyor. Sabah kahvaltısı, krepler, burgerler, wrap çeşitleri, makarnalar, pizzalar, fajita çeşitleri, ızgara et ve tavuk çeşitleri, tatlılar dünya mutfağından seçme tatları sizlerle buluşturan Şatomor’un menüsünde karşınıza çıkıyor. Mekanın nargile çeşitleriyle de tercih sebebi olduğunu meraklısına hatırlatalım. Eğer sizler de Şatomor Cafe’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.