Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Arnavutköy
Akıntıburnu Balık

Akıntıburnu Balık

Arnavutköy, İstanbul şehrindeki Akıntıburnu Balık restoranının fotoğrafı
Akıntıburnu Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Akıntıburnu Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00

Akıntıburnu Balık hakkında daha fazla

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ortasında, Boğaz'ın en güzel manzalarından birini sunan Akıntburnu'nun ardında 50 yıla yakın bir lezzet tecrübesi bulunuyor. En taze balıkların, özenle hazırlanan mezelerin, nefis deniz ürünlerinin sofralarınızı unutulmaz bir manzara ve iştah açıcı bir deniz kokusuyla doldurduğu bu özel mekanda unutulmaz bir deneyime sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Akıntıburnu Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Akıntıburnu Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Akıntıburnu Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Akıntıburnu Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1967 yılından bu güne Arnavutköy’de İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde misafirlerine hizmet sunan mekan; Ocak 2010 itibari ile tekrar Azderoğlu bünyesinde Akıntıburnu adıyla hizmet vermeye başladı. İstanbul’un simgelerinden olan, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü de görebileceğiniz restoran, Boğaz'ın en dar kısmında, Akıntıburnu’nda yer alıyor. Bu nedenle de eşine, benzerine rastlayamayacağınız bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Misafirlerinin memnuniyetini esas alan işletme, profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, mutfak ekibinin sunduğu özel lezzetler ve sıcak atmosferiyle, size, rahat bir ortamda lezzetli bir yemek ve keyifli bir sohbet imkanı sunmak için çalışıyor. Balık Hali’nden sizin için seçilen taze balık ve deniz ürünlerini, yetenekli aşçılarınin marifetli ellerine teslim ediyor, deniz ürünleri ve mezelerimizi sağlıklı koşullarda, lezzetli bir şekilde hazırlamaktan ve sunmaktan gurur duyuyor.