Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Askadar Restaurant

Askadar Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama30

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Askadar Restaurant restoranının fotoğrafı
Askadar Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Askadar Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00

Askadar Restaurant hakkında daha fazla

Adını Üsküdar’ın eski isimlerinden “Askadar”’dan alan; Üsküdar’da harika manzarasıyla konuklarının önce gözlerine sonra da damaklarına şölen yaşatan Askadar Restaurant; şehrin güzelliğini doyasıya yaşayabileceğiniz yerlerden biri. Başta kütükte kahvaltısı olmak üzere nefis çeşitler ve dünya mutfağından lezzetlerle özel deneyimize sizler de davetlisiniz.

Fırsat sitelerinden alınan kuponlar üzerinden rezervasyon yaptırmak için lütfen telefonla arayınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Askadar Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Askadar Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Askadar Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Askadar Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un tam karşısında görkemli bir manzaraya bakan konumu ve Boğaz’ın, Asya Yakası’nda bir köprübaşı olması ile ayrı bir güzellik ve önem taşıyan Antik Çağın “Khrisopolis” i , Perslerin “Hrisopolis” i , Roma Dönemi’nin “Scutari” si Bizans’ın ” Skudarium ” u , Farsça’nın “Askadar” ı , Evliya Çelebi’nin “Eski Dar” ı ve Türkler ‘in sevgili Üsküdar’ı … Bu tarihi yerleşim yerinde, Boğaz’ın güzel manzarasını sizlerle buluşturmayı başaran Askadar Restaurant da adını Üsküdar’ın eski isimlerinden alıyor. Güne nefis sabah kahvaltısıyla başlayan Askadar; hem lezzetli çeşitleri hem de Çakallı menemeni gibi özel çeşitleriyle konuklarının tercihi olmayı sürdürüyor. Günün geri kalanında pazı sarmadan mercimekli falafele, çökertme kebabından pizza ve makarna çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede lezzetlerle buluşmak mümkün. Eğer sizler de Askadar Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.